P.Zemel

Drie jaar geleden cv geïnstalleerd, zeer tevreden over het geleverde werk. Contract afgesloten voor jaarlijks onderhoud, vorig jaar geweest. Enkele maanden geleden werd per mail meegedeeld dat ik... Drie jaar geleden cv geïnstalleerd, zeer tevreden over het geleverde werk. Contract afgesloten voor jaarlijks onderhoud, vorig jaar geweest. Enkele maanden geleden werd per mail meegedeeld dat ik maar een andere cv monteur moest zoeken. Ik vind dit niet netjes, wel een ketel leveren met onderhoudscontract en na een paar jaar de stekker eruit trekken.

Zwakke punten: houden zich niet aan de afspraak

Reactie De Eilanden Installatie Techniek:

Beste heer/mevrouw Zemel, wij hebben er voor gekozen om het service gebied te verkleinen om een goede service te blijven waarborgen alle klanten die dan niet meer in dat gebied wonen helpen wij met... Beste heer/mevrouw Zemel, wij hebben er voor gekozen om het service gebied te verkleinen om een goede service te blijven waarborgen alle klanten die dan niet meer in dat gebied wonen helpen wij met een andere installateur te vinden en illen wij niet zo maar even de stekker eruit trekken

Luijendijk

We zijn tevreden over de installatie. Een compliment voor uw installateur Arwin. Een zorgvuldige, rustige en deskundige man. Het was plezierig om hem in zijn werk mee te maken.

Deskundig

Seijner

De monteurs zijn heel beleeft en werken heel netjes . Hebben keurig werk geleverd en goede uitleg waren binnen 3 uur klaar. Ben zeer tevreden . Krijgen van mij een 9.

Alles volgens afspraak verlopen

van Pelt

2 vakmannen met humor en hard werken.
De Eilanden mag trots zijn met zulke werknemers. Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de 2 heren, welke onze zonnepanelen geïnstalleerd hebben.
2 vakmannen met humor en hard werken.
De Eilanden mag trots zijn met zulke werknemers.

fijn bedrijf van A tot Z

alex Zeitzen

Gisteren is de storingsmonteur bij ons langs geweest omdat de cv het niet meer deed. We hadden wel warm water maar de cv wou niet aan. Na veel geprobeerd te hebben uiteindelijk na heel veel gekke... Gisteren is de storingsmonteur bij ons langs geweest omdat de cv het niet meer deed. We hadden wel warm water maar de cv wou niet aan. Na veel geprobeerd te hebben uiteindelijk na heel veel gekke dingen te hebben meegemaakt/gezien te hebben met de electronica van de cv zitten we er weer heerlijk warmpjes bij. Alle lof naar de monteur uit Maassluis die zei niet eerder te vertrekken voordat de cv warm zou zijn. De man had het probleem hier nog nooit meegemaakt. En eerlijk is eerlijk ik had het allang opgegeven , maar hij gelukkig niet. Dus echt alle lof voor de eilanden techniek en zijn monteurs.

Doorzettings vermogen bij moeilijke gevallen.

Jasmine Holst

Enorm blij met de goede service! Al meerdere jaren klant bij De Eilanden Installatie Techniek en nooit problemen gehad. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, enorme aanrader.

Vakkundig werk, aardig personeel, redelijke prijs, goede service!

Bakker

De monteurs Carlo en Ricardo, goude gasten, harde werkers gaan door tot de klant echt tevreden is.....prima gasten mogen jullie trots op zijn...

zeer tevreden

C. Orgers

Uitstekend werk, mega blij!

Aardig personeel
Leveren prachtig werk
Goed vakmanschap

Hendriks

Op woensdag 22 juli is door een vrouwelijke monteur ( leuk idee, een vrouw ) bij ons de cv-ketel na gekeken alsmede de WTW installatie. In 15 jaar, dat wij hier wonen is dit toestel 14 keer... Op woensdag 22 juli is door een vrouwelijke monteur ( leuk idee, een vrouw ) bij ons de cv-ketel na gekeken alsmede de WTW installatie. In 15 jaar, dat wij hier wonen is dit toestel 14 keer schoongemaakt door een erkend bedrijf. Maar wat uw monteur aantrof deed mij denken aan een zeer verwaarloosd ventilatiesysteem. Zoals zij`m schoongemaakt heeft verdient een vette pluim .Die heb ik haar ook gegeven, maar ik vind, dat u dat ook best mag horen. Zuinig op haar zijn !

Service

J.de Vlieger