Prima!
Duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en vakkundig personeel.
goed product en personeel
Top monteurs
Bedankt voor uw feedback. Mijn collega heeft u inmiddels gesproken, en ik begreep dat uw ongenoegen over onze communicatie met kantoor is opgelost. Nogmaals onze excuses hiervoor. We nemen dit mee...
vakmanschap en meedenkend
Hartelijk bedankt voor dit mooie eindcijfer. We wensen u veel plezier van uw nieuwe systeem.
scherp geprijsd
Beste heer Goedegebure,
Bedankt voor uw kort maar krachtige review. Wij hopen dat de zon maar veel mag schijnen op uw nieuwe zonnepanelen systeem.
Goed vindbaar op internet. Uitvoering doet niet moeilijk en denkt mee voor de beste oplossing.
Fijn om te horen dat uw ervaring met ons prima was. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hybride warmtepompsysteem.
Denken mee. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Goede tarieven.
Beste Terry,
Bedankt voor deze leuke review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Goede prijs, goede deskundige installatie, snelle reacties via telefoon en mail en vriendelijke mensen.
Beste heer Scholten,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u een tevreden klant bent. Ik zal u per mail een prestatieoverzicht sturen van het gemonteerde Enphase systeem. Een hoop...
Vriendelijk en snel.
Beste fam. Vermare,
Bedankt voor uw feedback. We zullen de verbeterpunten meenemen. Werkschoenen mogen we helaas volgens de Arbo wetgeving niet uitdoen als er gewerkt wordt. Wij snappen dat dit...
Ze houden zich goed aan afspraken en leveren zeer goed vakwerk
Beste heer Lucas,
Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij wensen u veel plezier en opbrengst van uw nieuwe zonnepanelen systeem.