Jan Joosse

Snelle plaatsing

Goede concurrerende prijs

E.Kneppel

De werkzaamheden zijn volgens de afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd

Technisch kundig en voorkomend installateur.
Neemt al het afval mee.

CV ketel geïnstalleerd op korte termijn.

Klantgericht en levering tegen concurrerende prijs.

Tevreden Klant

Goed.

Efficient en to the point.

John de Kraker

Goedemiddag,

Ik heb geen vragen over de factuur. deze is zeer duidelijk.

Goedemiddag,

Ik heb geen vragen over de factuur. deze is zeer duidelijk.

Ik ben zeer tevreden over hoe de monteur zijn werk heeft gedaan en hoe het hele proces m.b.t. de vervanging van de CV ketel is verlopen.

Een 10 voor het correct uitbrengen van de offerte de uitvoering en het nakomen van gemaakte afspraken. Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

Vakkundige monteur. Een ambassadeur voor uw bedrijf!

Cv-ketel met toebehoren aangeschaft bij De Eilanden. Bedrijf via Google gevonden, maar had de naam en positieve ervaring reeds van een buurman gehoord.

Zeer snelle reactie ontvangen op...

Zeer snelle reactie ontvangen op offerte-aanvraag met een zeer concurrerende prijs. Installatie enkele weken later. Installatie goed en vakkundig verricht.

Keuze gemaakt voor ketel van Vaillant. Nette vraagprijs voor de ketel, met een cashback-actie van Vaillant. Omdat de installatie door het drukke installatieschema van De Eilanden niet voor de einddatum van de cashback-actie termijn kon plaatsvinden (eind maart 2018), mogelijk nu kans dat wij niet in aanmerking komen voor de cashback-actie. Zou een mogelijk minpunt kunnen zijn voor het bedrijf....

Marketing van bedrijf via internet uitstekend.

Installatie goed en vakkundig...
Marketing van bedrijf via internet uitstekend.

Installatie goed en vakkundig verricht.

stoffels

Ja erg goed komen afspraak goed na

Duidelijke aanbieding via internet en correcte afhandeling installatie cv ketel

Installatie ketel snel en goed door een ervaren monteur
Vragen via telefoon deskundig afgehandeld

Peter

De eilanden is een bedrijf die haar afspraken waarmaakt en alles voor een goede prijs

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe CV ketel voor een goede prijs vergeleken met de concurrent