P. Hoogers

Duidelijke offerte, goede en nette afhandeling door monteur.

Snelle levering.

Vriendelijk, korte reactietijd en houden zich netjes aan hun afspraken. Niet hopeloos wachten (tussen 12 en 13 uur afspraak en ze kwamen ook!).

Vakmensen, klantgericht en komen hun afspraken na,

D den Engelsman

Super tof

alles was oke alleen om in contact te komen mag iets sneller service dikke 10 monteur ook dikke 10 een bedrijf waar je bij terug kom

Van Den Berg

Oude CV ketel vervangen voor een nieuw exemplaar. Nette offerte ontvangen en alles volgens afspraak uitgevoerd.

Scherpe prijs, heldere offerte, google d bereikbaar.

K.W. Struijs

We hebben een goede indruk over uw bedrijf

We ontvingen een snel antwoord op de vraag voor een offerte en aangeboden prijs was prima

Rene Iding

Erg vakkundig en snel gemonteerd, duidelijke uitleg gehad. Zeer vriendelijke monteur.

Scherpe prijs en vakkundig personeel

Cora bakhuizen

Vrijdag 1-9 jl is de nieuwe cv kethel geplaatst door een fijne installateur , kundig en heeft mij alles goed uitgelegd.
De monteur die gisteren geweest is om de nieuwe afzuigbox te installeren...
De monteur die gisteren geweest is om de nieuwe afzuigbox te installeren was ook oké

Bert Hazenoot

Monteur moest dezelfde dag nog een keer terugkomen, ontbrekend onderdeel gaan halen. Daarna is hij nog een keer terug geweest omdat een waterleiding bleef druppelen. Blijf wel met de vraag zitten... Monteur moest dezelfde dag nog een keer terugkomen, ontbrekend onderdeel gaan halen. Daarna is hij nog een keer terug geweest omdat een waterleiding bleef druppelen. Blijf wel met de vraag zitten of de rookgasafvoer goed is aangesloten op de dakdoorvoer ( die vreemd genoeg niet vervangen is). De geplaatste afvoer is in de dakdoorvoer geschoven, maar sluit niet volledig aan, de dakdoorvoer is breder dan de geplaatste rookgasafvoer. Voor het plaatsen gevraagd of de hele rookgasafvoer vervangen zou worden en dat zou gebeuren. De monteur beweerde dat het geen kwaad kon. Graag van u een antwoord op mijn vraag.

Voortraject was goed, plaatsing was minder.

Amy

Onze cv-ketel naar tevredenheid geinstalleerd!
Ik laat iedereen weten als men vraagt over een nieuwe cv-ketel- "De Eilanden Installatie Techniek"

Even een telefoontje voor zo spoedig mogelijk een nieuwe cv-ketel.
Zo snel komen de monteurs het installeren.

Telefonisch contact is goed geregeld. Er wordt met de klant meegedacht. Offerte fase verliep keurig.
De installatie verliep minder prettig. De monteur voerde luidkeels negatief geladen gesprekken met zijn kantoor en had hierdoor niet genoeg aandacht voor details van de installatie.

customer service via telefoon is goed geregeld.