Prettige communicatie. Volgens afspraak geleverd. Prima installateur. Heeft alle rommel opgeruimd! ?

Gewoon volgens afspraak.

A. van der Wal

Vlotte installatie, scherpe prijs, jammer dat de heren niet opruimen als ze klaar zijn, vloer en trap was smerig en het hoort er toch bij als je ergens werkt

prijs, snelheid, ik heb jullie al aanbevolen aan andere

Reactie De Eilanden Installatie Techniek:

Beste fam. van der Wal,
Beste fam. van der Wal,
Hartelijk bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf op één minpuntje na. De monteurs horen de werkplek inderdaad altijd weer schoon achter te laten. Jammer om te horen dat dit bij u niet gebeurd is. Onze excuses hiervoor !
Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier van uw nieuwe cv-ketel !
Carolien Bosman

Folkert van Veen

Uitstekende ervaring, op de dag van plaatsing van mijn ketel, was monteur ziek. Keurig op de hoogte gebracht direct in overleg nieuwe afspraak. Dag van plaatsing temperatuur boven de 30 graden,... Uitstekende ervaring, op de dag van plaatsing van mijn ketel, was monteur ziek. Keurig op de hoogte gebracht direct in overleg nieuwe afspraak. Dag van plaatsing temperatuur boven de 30 graden, monteurs plaatsen efficiënt en positief nieuwe ketel en radiator. Spirotab niet compleet, week daarna keurig geplaatst door opnieuw een service gerichte monteur di ook nog even mijn badkraan hielp vervangen ondanks dat hij druk was .

Service gerichtheid hoog in het vaandel!

Nog geen ervaring dit voor het eerste keer .

In een week tijd geïnstalleerd zonder extra kosten.

Cor

Heel goed

Vlotte service

Peter Ooms

Het betreft hier een vervanging van een vervanging van een toestel. Alles volgens afspraak gebeurd. Goede service. Zelf niets hoeven te doen. Werkplaats netjes achtergelaten.

snelle levering .

Bestuurders VvE De Oever, Peter Nagtzaam en Gert Stam

Vervanging van 40 cv-ketels bij VvE De Oever in Brielle. Vanaf het eerste gesprek met Ronald van Essen sr. t.e.m. de installatie van de laatste ketel is alles perfect gelopen. Onder leiding van... Vervanging van 40 cv-ketels bij VvE De Oever in Brielle. Vanaf het eerste gesprek met Ronald van Essen sr. t.e.m. de installatie van de laatste ketel is alles perfect gelopen. Onder leiding van Ronald jr. is deze klus in 9 werkdagen geklaard incl. een aantal wensen van de bewoners zoals een extra vulkraan bij de ketel, allemaal een nieuwe vulslang en andere individuele wensen.

Er is schoon en goed werk geleverd binnen de gestelde tijd en conform de offerte. Er was duidelijke en vriendelijke communicatie met de individuele bewoners. Iedereen was vol lof over het geleverde... Er is schoon en goed werk geleverd binnen de gestelde tijd en conform de offerte. Er was duidelijke en vriendelijke communicatie met de individuele bewoners. Iedereen was vol lof over het geleverde werk. Ook zijn de rookgasafvoerkanalen geïnspecteerd en in enkele gevallen aangepast. Zoekt u voor uw VvE een betrouwbare partner: De Eilanden is zondermeer een aanrader.

Mevr Meiboom

Heel goed bedrijf in een paar uur een nieuwe ketel netjes geplaatst en hij was ook netjes op de afgesproken tijd

Netjes

Onze CV ketel was dringend aan vervanging toe. Gevraagd wat op dit moment de beste ketel was voor onze situatie. Nog even wat research op Google en voor de Vaillaint gekozen die ons aangeprezen... Onze CV ketel was dringend aan vervanging toe. Gevraagd wat op dit moment de beste ketel was voor onze situatie. Nog even wat research op Google en voor de Vaillaint gekozen die ons aangeprezen was.
CV-ketel kon binnen 2 weken geleverd en gehangen worden echter onze CV ketel begon steeds meer kuren te krijgen en begon zelfs te lekken.
Na 1 telefoontje werd de datum van plaatsen naar voren geschoven en hangt nu al een week naar tevreden.

Goede info en snel kunnen schakelen. Vriendelijke monteurs.