Cecilia

Ketel ging stuk op 23 april. Na een aantal bedrijven te hebben gebeld kon geeneen ons helpen voor 3 mei we hebben het druk.
Offerte aangevraagd en we werden gelijk terug gebeld. Heel correct...
Offerte aangevraagd en we werden gelijk terug gebeld. Heel correct en netjes te woord gestaan en als we akkoord gingen dan ging hij gelijk installateurs bellen om over te werken en zouden ze de volgende dag al een nieuwe installeren.
Super nette en aardige installateurs die netjes belde dat ze iets later kwamen. Alles netjes uitgelegd en opgeruimd. Dikke 10++

Fred

Goed, snel en vakkundig.

De monteur probeerde geen extra dingen aan te smeren maar hield rekening met onze situatie

Frans S. te Ouddorp

Prima ervaring, vakbekwame, behulpzame en proaktieve monteur.

Afspraken worden prima nagekomen. Goede prijs- / kwaliteitsverhouding.

M van Santen

Goede informatie gehad,snelle levering en vakkundige montage,goede service.

Snelle service en goede informatie.

peter hapers

Netjes en keurig werk geleverd
alles netjes opgeruimd

veel vakkennis en goede uitleg

Aat

Bijzonder positief. Zowel vanaf offerte tot de en met de uitvoering prettige contacten en nette uitvoering.

Wordt op alle niveaus meegedacht en constructief advies gegeven.

Martijn Goedegebuur Dirksland

We zijn netjes en vlot geholpen, de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd

Goede prijs-kwaliteit verhouding

JC van der Leek

Snel en netjes gewerkt

snelle service, goed gecommuniceerd

Op donderdag 19 april heeft uw werknemer Koen een Nefitketel bij ons geinstalleerd.Het werk is prima uitgevoerd.Hij is een goede vakman. De aanvraag van de offerte en de afhandeling daarna is goed... Op donderdag 19 april heeft uw werknemer Koen een Nefitketel bij ons geinstalleerd.Het werk is prima uitgevoerd.Hij is een goede vakman. De aanvraag van de offerte en de afhandeling daarna is goed verlopen.Via de telefoon heb ik mijn vragen kunnen stellen en ik kreeg daarop kundige antwoorden.Het contact met uw bedrijf heb ik als prettig ervaren.Ik zal daarom uw bedrijf van harte aan andere mensen aanbevelen.

Fam De Korte

Prettige contacten i.v.m. advies aankoop en installatie verwarmingsketel. Duidelijke offerte. Scherpe prijs.
Snelle installatie van ketel. Vriendelijke monteur.

Plaatsing in stad Utrecht. Héél scherpe prijs met all-in.
Voordelig servicecontract, ook all-in.