E. van Haften

Vragen via de telefoon goed beantwoord, vlot geholpen.
Monteurs die de ketel hebben geplaatst hebben goed en hebben netjes werk afgeleverd.

Vlak

Goed, prima service!

Snel en correct uitgevoerd, medewerkers zijn vriendelijk

m boele

Keurig op tijd en een nette offerte die perfect is nagekomen

de monteur die bij ons een cv ketel heeft geplaats,naam is Marcello,is een perfecte installateur en ik heb zijn baas ook gevraagd hem een veel hoger salaris te geven want ik heb nog nooit zo`n... de monteur die bij ons een cv ketel heeft geplaats,naam is Marcello,is een perfecte installateur en ik heb zijn baas ook gevraagd hem een veel hoger salaris te geven want ik heb nog nooit zo`n keurige man over vloer gehad

Carolien Bremer

Gisteren is de nieuwe ketel geplaatst.
Alles is vakkundig afgewerkt en uitgelegd door de monteurs.
Mijn complimenten hiervoor.

goed geadviseerd van te voren welke CV ketel wij hebben aangeschaft.

Goed advies over een nieuwe CV-installatie, snelle reactie met heldere offerte, vlotte levering en installatie, vriendelijke en kundige monteur. Kortom: uitstekend bedrijf!

Zie boven

P. van der Schaaf

Ik zat echt met een probleem want mijn oude ketel had het opgegeven, telefonisch bijzonder goed geholpen en binnen een dag kon dee nieuwe ketel al geplaatst worden! Voor een scherpe duidelijke... Ik zat echt met een probleem want mijn oude ketel had het opgegeven, telefonisch bijzonder goed geholpen en binnen een dag kon dee nieuwe ketel al geplaatst worden! Voor een scherpe duidelijke prijs. Daarna nog een keer contact gehad toen er een kleine storing was, vriendelijk te woord gestaan om half negen s avonds en om half tien was de monteur al geweest en was het probleem opgelost, ik ben dus heel tevreden!

Klantvriendelijkheid, scherpe goede prijs, duidelijke communicatie, snelheid van levering en oplossen van storing.

Valeeva

Zeer vriendelijke monteurs en kantoor medewerkers.
Ketel werkt prima en als keurig achter gelaten .
Eilanden bedankt.