Sjors Buhler

Vlot en vakkundig !

Duidelijk en concreet

Foto’s mogen iets beter!

A. Jacobse

Positieve ervaring, duidelijke berichten/mails over levering van de bestelde producten.

Duidelijkheid, heldere website, goede communicatie

Openingstijden van de winkel vergroten

joost van der Linden

Prima webshop

Makkelijk

Nvt

Anja Scheffer

Bestelling van 3 fietsboekjes

duidelijk

Her zoeken ging soms wat lastig

Timo de Ridder

Goede service

Overzichtelijk

Nvt

Alex Koopman

Aankoop van routeboekjes ging super vlot.

Goede informatieve route boekjes.

Inge de Bruijn

Snelle levering, de beste prijs en toffe producten!

Snelle levering, goede updates, groot aanbod

heino van Groeningen

De fietsvakantiewinkel is een winkel waar ze verstand van zaken hebben en ook hun producten tegen een scherpe prijs verkopen. Ze zijn klantgericht en je kunt ze ook bezoek brengen (met de fiets... De fietsvakantiewinkel is een winkel waar ze verstand van zaken hebben en ook hun producten tegen een scherpe prijs verkopen. Ze zijn klantgericht en je kunt ze ook bezoek brengen (met de fiets :-)) in Elst.

Klantgericht, scherp geprijsd en een winkel die je ook kunt bezoeken. Top dat de tenten ook opgezet stonden dat maakt het meteen duidelijk

Op de locatie zelf zou ik ook een fietsenstalling neerzetten zodat ik mijn fiets niet aan een hek hoef vast te maken. Op deze manier nodig je mensen wellicht ook uit om met de fiets langs te komen... Op de locatie zelf zou ik ook een fietsenstalling neerzetten zodat ik mijn fiets niet aan een hek hoef vast te maken. Op deze manier nodig je mensen wellicht ook uit om met de fiets langs te komen op vrijdag. Verder zou ik een ruimte inrichten waar je lezingen kunt houden over de reizen die mensen hebben gehad en welke producten ze hierin hadden meegenomen. De entree zou ik wat gezelliger aankleding. Nu wordt je met een bordje verwezen naar de achterdeur. Wellicht een bloembak. En ik zou het ook meer de uitstraling geven van fietsen en vakantie. Wellicht met een mooie sticker op de buitenkant van je gebouw zodat je meteen zin krijgt in je fietsvakantie.

Guy Peeters

Positief! Duidelijke, overzichtelijke site. Levering was in orde.

Duidelijke site

Niet dadelijk

Femke

Snelle levering en goede kwaliteit kaarten

Duidelijke website, informatief
Groot aanbod
Snelle levering van bestelde producten