Marina Bosma

Alles weer uitstekend verlopen

helder en duidelijk

geen, of toch een kleintje... bij de verkoop van flightbags is het misschien ook handig om het bijbehorend TSA slotje te verkopen.

Ton Sanders

Goede bediening, goede sfeer om bezig te zijn voor de fietsvakantie

Kennis van zaken

Cato

Top, snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Roos De Jong

Vakkundig en vriendelijk personeel

Productkennis

Vooral zo doorgaan

E Steenvoort

De medewerkers zijn erg enthousiast en behulpzaam. Het is nog even wennen dat er twee etages zijn. En het was behoorlijk druk, ze waren nog niet helemaal klaar om alles in te richten. Maar dat komt... De medewerkers zijn erg enthousiast en behulpzaam. Het is nog even wennen dat er twee etages zijn. En het was behoorlijk druk, ze waren nog niet helemaal klaar om alles in te richten. Maar dat komt zeker goed.

goede productinformatie, wisten erg veel te vertellen

Misschien handig één persoon beneden en één persoon boven.

Marcel van Melis

Onlangs heb ik een boekje besteld over de LF kustroute. Deze ga ik in het voorjaar fietsen met 2 vrienden.. de informatie op de site was overzichtelijk en duidelijk.. Ook het bestellen en leveren... Onlangs heb ik een boekje besteld over de LF kustroute. Deze ga ik in het voorjaar fietsen met 2 vrienden.. de informatie op de site was overzichtelijk en duidelijk.. Ook het bestellen en leveren was perfect.

Duidelijk, simpel

Marian Heijmen

Wij vinden jullie een superbedrijf. We waren heel blij dat jullie in Elst kwamen. Je kunt boekjes online bestellen maar ook fijn inkijken om een beter idee te krijgen van de route. Bovendien zoveel... Wij vinden jullie een superbedrijf. We waren heel blij dat jullie in Elst kwamen. Je kunt boekjes online bestellen maar ook fijn inkijken om een beter idee te krijgen van de route. Bovendien zoveel andere snufjes die superhandig zijn voor fietsvakanties. Navigatiecursus gevolgd bij jullie, zoveel plezier van. En wat ons overkwam een boekje met een productiefoutje dat geruild kon worden. Hele goede service!

Hoeveel informatie mbt fietsvakanties. Service, vriendelijkheid.

Ga zo door

. Zande

Altijd weer fijn om jullie te bezoeken , met waardevolle adviezen en er de tijd voor nemen ondanks de drukte

vakkundig en een eerlijk advies bijv. ik was er voor een carmen navigatie en werd geinformeerd voor de telefoon en de cursus die ik ook inderdaad gevolgd heb en blij met de telefoon als navigatie

naar mijn mening als de winkel helemaal klaar is misschien met gerichte thema,s te komen

Stp Wit - EF

Het is een genoegen om op de site van de fietsvakantiewinkel te zoeken naar jouw ideale fietsvakantie-uitrusting. De adviezen helpen je bij en weloverwogen keuze.

De extra uitleg en ervaringen die gedeeld worden om je keuze te vergemakkelijken

Die zou ik, niet zo ééntweedrie, weten te gedenken

Anton van Dongen

Goede product details op website en goede prijs dus makkelijke keuze om bij de Fietsvakantiewinkel te bestellen.

Belangrijke product eigenschappen goed beschreven.