Agnes Valentijn

Duidelijke informatie, alles is overzichtelijk ingedeeld, snelle aflevering na bestelling

Voor een onervaren koper op internet, was het voor mij zelfs duidelijk, met een goed stap voor stap informatie

nvt

Gijsbert Scholtus

Snel het gevraagde bij mij thuis
Dank daarvoor , we zijn blij dat snel verder kunnen denken over de mooie fietstochten door Nederland.
Daar heeft de fietsvakantiewinkel aan mee...
Snel het gevraagde bij mij thuis
Daar heeft de fietsvakantiewinkel aan mee gewerkt.
Dank en groet

Gijs Scholtus

Duidelijk

PRIMA FIETSVAKANTIEWINKEL

Riet Lenaerts

Bestelde een boek waarvan ik op het internet best veel informatie kreeg. Enig probleem was: mijn bestelling vertrok vanuit Frankrijk. Ik ben blij van de grote flexibiliteit die geboden werd om over... Bestelde een boek waarvan ik op het internet best veel informatie kreeg. Enig probleem was: mijn bestelling vertrok vanuit Frankrijk. Ik ben blij van de grote flexibiliteit die geboden werd om over een aantal technische issues op het bestelformulier te komen.

Zie boven

Het bestelformulier is moeilijk in te vullen vanuit bijv. Frankrijk. Die keuze stond er niet bij, waardoor ik op die manier niet kon bestellen. De verzendingskosten op het formulier voor Frankrijk... Het bestelformulier is moeilijk in te vullen vanuit bijv. Frankrijk. Die keuze stond er niet bij, waardoor ik op die manier niet kon bestellen. De verzendingskosten op het formulier voor Frankrijk klopten ook niet meer met de echte kosten.

Marie-Louise Theuwissen

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

weet er geen ( eerste bestelling ) en nog niet ontvangen

Weet er ook geen ( ook niet )

Joyce van Seggelen

Geweldige service

Snelheid op vragen, behulpzaam!

Harold Botinga - EF

Zowel, fysiek, in de winkel, als op de website wordt goede en adequate informatie gegeven.

Informatie verstrekken, klantgericht,

Ik verheug me iedere keer weer als ik jullie ontvang, motiveert echt om te gaan fietsen! Dat doen jullie echt goed!

Han Hollander

Hét adres voor al jouw fietsvakantie-plannen. Ik heb online een fietsbus geregeld voor onze terugreis vanuit Arles komend voorjaar. Het was snel en accuraat geregeld.

informatief, compleet en actueel

Ik kan (nog) geen verbeterpunten bedenken

Bert Leeuwen

Moeitelloos bestellen en je wordt keurig op de hoogte gehouden wat de status van jouw bestelling is.

eenvoudig, een kind doet de was

vooral doorgaan!!

Linda Smit

deskundigheid

nee

G. Kempers

Stipt op tijd geleverd. Gewoon goed

Gewoon geleverd wat gevraagd werd

Geen idee