Christine De Norre

Makkelijk van thuis bestellen en snelle levering

Snel en eenvoudig

Doe zo verder

C.Bergman

Grote keuze Ortlieb onderdelen, fijne nieuwe regenbuien gekocht. Snel bezorgd, ik ben zeer tevreden.

- grote keuze
- duidelijke informatie

- geen

Leeten Dirk

Ruime keuze, maar levering in België laat op zich wachten. Op de site staat wel voor 15u30 besteld, dag nadien weg, maar na een weekje nog steeds niets ontvangen door PostNL. Bericht verzonden,... Ruime keuze, maar levering in België laat op zich wachten. Op de site staat wel voor 15u30 besteld, dag nadien weg, maar na een weekje nog steeds niets ontvangen door PostNL. Bericht verzonden, maar nog geen reactie ontvangen.

Keuze aan boeken en kaarten

communicatie ivm levering

Margot Westerbeek

We hebben de bestelling na twee weken nog niet ontvangen. Postal heeft het pakketje niet thuis afgeleverd omdat we niet thuis waren. We konden geen andere tijd opgeven. Het pakket ligt nu bij een... We hebben de bestelling na twee weken nog niet ontvangen. Postal heeft het pakketje niet thuis afgeleverd omdat we niet thuis waren. We konden geen andere tijd opgeven. Het pakket ligt nu bij een afhaalpunt. Dat is steeds gesloten als ik voor de deur sta. En ik krijg nergens informatie over de openingstijden. Dit is dus een slechte beoordeling over jullie vervoersbedrijf.

Informatie over de order

Andere vervoerder nemen

Marieke Sprangers

Ik bestelde een mooi boekje over de Hanzeroutes, als kado voor n fietser, maar de levering liet langer op zich wachten dan aangegeven. De track & trace gaf aan dat het al afgeleverd was, wat niet... Ik bestelde een mooi boekje over de Hanzeroutes, als kado voor n fietser, maar de levering liet langer op zich wachten dan aangegeven. De track & trace gaf aan dat het al afgeleverd was, wat niet het geval was. Eén dag later volgde ik de link opnieuw en zou die dag geleverd worden tussen 8-18u. Niet gebeurd. Weer n dag later kwam het binnen.

De routes en info daarover

De leverings partner & communicatie

Bert Nijendijk

Winkel met de juiste selectie producten voor de doelgroep tegen een goede prijs en snel geleverd.

Collectie, prijs en toegevoegde informatie en uitleg over de producten. Prettig overzichtelijk gecategoriseerd.

Bereikbaarheid/contact. Telefonisch niet bereikbaar en vragen per mail geen of na 1 week antwoord. Vandaar mij score op klantvriendelijkheid, after sales.

Rogier Meyer

Fijn, snelle levering

Overzichtelijle site

Groter assortiment op onderdelen

Kelly Verhoeven

Super snelle verzending en fijne communicatie met medewerkers.

Reactie op mail
Productinformatie

Robbert Kruiniger

Ik ben heel tevreden.

Goede klantenservice

Up to date houden van de prijzen (25% korting was eigenlijk verlopen).

sarah

Duidelijk wat je koopt en correcte verkoop

duidelijke omschrijving

snellere levering