Bert Heemskerk

Prima ervaring

J.J.M. Molenaar

Fietsvakantie winkel heeft mooie en goed beschreven routes. Waar wij er al een aantal met volle tevredenheid hebben gefietst

Bij bestelling van een product wordt het snel ontvangen

Nvt

Xenia Heemskerk

Fietsgidsen aangevraagd, via fietsvakantie de fietsbus geregeld, voorlichtingsbijeenkomsten bijgewoond...

goede service, meedenken en snelle levering

zo houden

Bert De Groot

Goeie spullen en snelle levering !

Duidelijke en aantrekkelijke website

geen verbeterpunten

Joke wolters

Ik had een mail gestuurd omdat ik mijn huisnummer verkeerd had opgegeven.Ik kreeg per ommegaande een heel lieve, geruststellende mail terug.Zo persoonlijk! Dat komt tegenwoordig niet zo vaak meer... Ik had een mail gestuurd omdat ik mijn huisnummer verkeerd had opgegeven.Ik kreeg per ommegaande een heel lieve, geruststellende mail terug.Zo persoonlijk! Dat komt tegenwoordig niet zo vaak meer voor.Warm gevoel!!

Persoonlijk kontakt en snel

Fokke Van der Meer

Zeer correct kwa informatie en levering. Bij vragen via het bestemde formulier krijg je snel informatie.

Productinformatie van de fabrikant kom je bij elke winkel tegen, maar hoet wordt die vaak uitgebreid met ervaring.

De nieuwsbrief bevat altijd alleen reclame voor Santos fietsen. Deze fietsen vind ik erg overgewaardeerd/overprijsd. Er zijn echt betere fietsen voor (iets) minder geld. En er rijden zoveel mensen... De nieuwsbrief bevat altijd alleen reclame voor Santos fietsen. Deze fietsen vind ik erg overgewaardeerd/overprijsd. Er zijn echt betere fietsen voor (iets) minder geld. En er rijden zoveel mensen mee die zeer matig fietsen (sorry).

Robert Dröge

Prima en snel

Kon zelf afhalen

Zoek functie

Frans van Beuningen

Goede website met veel info

Goede praktische informatie

Levering via PostNL was ronduit slecht

Bart Lambooy

Heeft een heel groot assortiment afgestemd op de vakantiefietser. De bestelling ging heel makkelijk en was reeds de volgende dag bezorgd!!

Groot assortiment en snel geleverd

Hans Nijskens

Snelle service. Mooi product.

Doet wat het beloofd.

Ga zo door!