Jos Zandvliet

Fantastisch aanbod dat aansluit op wat een fietser nodig heeft een leuke mensen die je helpen en weten wat ze het over hebben.

Aanbod
Personeel

Verhuizen naar de Randstad….

Marieke Goedhart

Zeer uitgebreid en snelle levering

Duidelijk, goed in te zoeken

Henk van den Esschert

Snel

Niet

Leo Reijnders - EF

Prima advies en hulp

Ik voelde me welkom en werd goed geholpen bij de aanschaf van een powerpack en een fietsbroek.

Tja, onderstaande vragen betreffende internetaankopen. Dus een tip: terzake doende vragen bij aankopen in de winkel.

L.p. Geus

Met de info over het route boekje wat ik gekocht heb, ben ik niet blij. Ik begreep dat het een heel nieuwe uitgave zou zijn, maar er staan dingen in die zes jaar geleden al anders waren dan vermeld.

aangeboden dat ik het boekje mag terugsturen en gecrediteerd zal worden

actuelere info over de laatste update van de uitgave

Dhr. P. Struyf - EF

Normale service

gamma

opvolgen van de levering

Ernie

Absolute aanrader

Ik had een vraag over een Ortlieb onderdeel en Esther reageerde vrijwel direct. Ze schreef dat de leverancier zelf zou reageren. Uiteindelijk duurde het bijna een week voordat dat gebeurde. Ik kon... Ik had een vraag over een Ortlieb onderdeel en Esther reageerde vrijwel direct. Ze schreef dat de leverancier zelf zou reageren. Uiteindelijk duurde het bijna een week voordat dat gebeurde. Ik kon bij de leverancier het benodigde onderdeel bestellen, maar besloot om daar vanaf te zien en het onderdeel bij De Fiets Vakantie Winkel te bestellen. Gewoon omdat Esther zo vriendelijk en behulpzaam was geweest. Vandaag kreeg ik het binnen en op de pakbon stond een zelf getekende smiley. Esther had het pakketje zelf ingepakt. Super service! Dankjewel! Deze winkel is wat mij betreft een absolute aanrader!

Dhr. R. Berkhout - EF

Perfecte levering en zeer deskundig met goede info op de site

Uitgebreide en eerlijk info op de website

Aanbod fietskleding specifiek voor vakantie fietser zou groter mogen zijn

Jac

de fysieke winkel om het ook te kunnen bekijken

Jos Aldenhoven

Zeer goed geholpen en heel vriendelijk personeel,zal hier zeker terugkomen!

Betrouwbaar