Suzy Mangelschots

Overzichtelijk

Colette Krijl

Deskundigheid en betrouwbaar! In vroegere tijden kwam ik er, wn nu laat ik mij graag opnieuw adviseren.

Reviews, aanbevelingen, goede kwaliteit

Ik hou van de 'voorkeuren' (welke slaapzak/fietssloten/tent etc ) Soort top tien met alle voor- en nadelen, is er al maar zou ev nog meer kunnen.

oscar de boer

Zeer klantvriendelijk, snel.

Zeer klantvriendelijk en snel

Toch eens uitzoeken of/hoe het moet met btw teruggave bij verzending naar buiten de eu

Hetty Slaats

Dat kan nog niet zeggen

Kan nog niet zeggen

Weet ik niet

Frank Koelma

Heel snelle levering

Duidelijke beschrijving op website

Jammer dat je niemand kan spreken. Alleen website en mail contact

Joyce Riper

Kortom PRIMA

De website is overzichtelijk en produkten zijn daardoor erg snel te vinden. Ze bieden op de website hele goeie tips, goede raad en vooral schuwen ze niet ook negative punten te vermelden. Erg... De website is overzichtelijk en produkten zijn daardoor erg snel te vinden. Ze bieden op de website hele goeie tips, goede raad en vooral schuwen ze niet ook negative punten te vermelden. Erg eerlijk!!

komt me niks in zin

Peter Paul Kooijman

Prettig bedrijf met een heel mooi breed aanbod voor fietsers. Ideaal.

Ik werd gebeld om te vragen of ik me niet vergist had toen ik twee boekjes deel twee van verschillende routes bestelde. Dat was niet zo want ik had van beide boekjes ook al deel 1. Maar ik vond het... Ik werd gebeld om te vragen of ik me niet vergist had toen ik twee boekjes deel twee van verschillende routes bestelde. Dat was niet zo want ik had van beide boekjes ook al deel 1. Maar ik vond het wel zeer attent.

Joke van Gelder

Eerste ervaring, snelle respons en ontvangen van artikelen.

Snel en goed antwoord op mijn vraag via de mail.

Ik had niet in de gaten omdat het een Nederlands bedrijf lijkt dat ik een fietskaart ontvang met Duitse tekst.

JJ Rethans - EF

Kocht routeboek.

Inhoudelijk goede beschrijving

Niet duidelijk dat je als EF geen korting op boeken krijgt. Ook raakte ik soms verward door koppeling van EF site met Fietsvakantie site.

Marcel Mannetje

Alles wat je nodig hebt voor een fietsvakantie(voorbereiding) vind je hier

Snel geleverd

kan zo snel geen verbeterpunten bedenken