Wilma Beek

Prettige service

Vriendelijkheid, deskundigheid.

Onze verkoopster was vlgs mij erg nieuw. Moest nog alles opzoeken. Is niet erg, maar het kostte meer tijd.

Mario Coene

Correct bedrijf

vlugge levering

Anne Bögels

Het is voor ons gewoon super handig. Mijn vriend werkt in Elst en kan de bestellingen gewoon ophalen zonder kosten of rijkosten. Ook nog eens duurzaam. En handig omdat we geen auto hebben en we vaak... Het is voor ons gewoon super handig. Mijn vriend werkt in Elst en kan de bestellingen gewoon ophalen zonder kosten of rijkosten. Ook nog eens duurzaam. En handig omdat we geen auto hebben en we vaak op fietsvakantie gaan. Toppie!

We konden ook spullen ophalen met factuur. We hadden daardoor geen bevestigingsmail nodig voor ophalen. Dus konden meteen terecht.

(nog) niet

K. van der Els

Zeer goed

Verstand van fietsenvakanties en alles wat erbij hoort, verkoop goede producten, goede PR, en nieuwsbrieven

Met de ontwikkeling van een winkelpand waar voldoende ruimte is voor tenten en verkoop overige producten zou ik op dit moment geen verbeterpunten weten. Een dagje extra open misschien?

T bussink

Mooie winkel met van alles om met fietsvakantie te gaan.
Genoeg vriendelijk personeel om je te helpen.
Koffie wordt er aangeboden
Helemaal top

ja Koffie wordt er aangeboden
En behulpzaam.

Ik had alleen de pinbon gekregen.
Dus dat was jammer. Ik had een prijs op een artikel staan van 17.90 en op de rekening die ik opgestuurd kreeg . Daar had ik € 21.50 voorbetaald.
Ik had alleen de pinbon gekregen.
Dus dat was jammer.
Dat moeten ze dan melden , als de prijs anders is.

John Meijers

Goede service en persoonlijke aandacht

De alertheid waarmee gereageerd werd op ontbrekende gegevens in de bestelling .

Meindert Westra

Zeer goede en duidelijke website.

Zeer snelle en vlotte levering.

Geen verbeterpunten.

Ron Peeters

Overzichtelijk

Elly Tillema

Voor mij is de fietsvakantiewinkel een bron van inspiratie. De artikelen die ik besteld heb, de boekjes met de routes, alles is van hoge kwaliteit en voldoen waar ze voor bedoeld zijn en gaan... Voor mij is de fietsvakantiewinkel een bron van inspiratie. De artikelen die ik besteld heb, de boekjes met de routes, alles is van hoge kwaliteit en voldoen waar ze voor bedoeld zijn en gaan jaren mee. Ik heb al heel wat vrienden en familieleden doorgestuurd. Dit jaar gaan we de app proberen. Maar eigenlijk maak ik me daar helemaal geen zorgen over. De fietsvakantiewinkel doet zijn naam zoveel eer aan. Vervult zijn funktie voor 100% en daar wordt een mens toch blij van!

Duidelijke navigatie en mooi verzorgd

Ik zou het niet weten.

Mart van Koolwijk

Prima :)

Prijs, webwinkel (als je de webwinkel hebt gevonden)

Update geven wanneer bestelling wordt verstuurd. Nu kreeg ik: Order bevestiging - bestelling is bezorgt