Daan van Vreeland

Nuchter eenvoud en duidelijk

Echt voor fietsers, specifiek aanbod

Graag bij bestellen een PostNL pickup punt

Moniek van Zogchel

Het is een gemamkelijke website, bestellen gaat gemakkelijk en bezorging ging vlot!

Overzichtelijke website met veel keuze. Duidelijke communicatie via mail en vlotte bezorging.

Het was mij in eerste instantie niet duidelijk dat het account op de website anders is dan in de app. Mogelijk kan dat duidelijker weergegeven worden.

Martin Post - EF

Uitstekend, snelle reactie op email en snelle levering.

Duidelijk, heldere doelgroep.

Bareez Majid

Cees Mertens

We wilden graag het 3e deel van Amsterdam - Rome van Reitsma. Via google zie je dat er veel aanbieders zijn maar 'fietsvakantiewinkel' heeft vanwege zijn naam een grote gunfactor. Ik zou het boekje... We wilden graag het 3e deel van Amsterdam - Rome van Reitsma. Via google zie je dat er veel aanbieders zijn maar 'fietsvakantiewinkel' heeft vanwege zijn naam een grote gunfactor. Ik zou het boekje de volgende dag in huis hebben maar dat is niet gebeurd. hoefde van mij ook niet

De naam 'fietsvakantiewinkel'

Laat weten of 24 uurbezorging niet gaat lukken.

Carla Markus

Wat besteld, dat prima is geleverd

vertrouwen dat er geleverd wordt als je iets besteld.

Wellicht iets snellere levering

Annelies Berrevoets

Goed en prettig!

Snelle bezorging

Esther Loontjens

Ik heb routeboekjes gekocht bijna website. Deze doen heel goed dienst. Maar ik zit nog te wachten op een boekje. Het duurt lang voordat het bij de post is afgegeven.

Fijn dat er zover routes te bestellen zijn

Sneller reageren op mails. En sneller versturen met de post

Loes van den Bergen

Op Goede Vrijdag heb ik mijn bestelling opgehaald.

Website is overzichtelijk, goed om in te navigeren.

De winkel vind ik enorm ongezellig. Bij de kassa moest ik enorm lang wachten omdat uitverkoopartikelen moeilijk of niet in het systeem te vinden waren. En, klein detail, de voorverpakte stroopwafels... De winkel vind ik enorm ongezellig. Bij de kassa moest ik enorm lang wachten omdat uitverkoopartikelen moeilijk of niet in het systeem te vinden waren. En, klein detail, de voorverpakte stroopwafels was zo taai dat ik vreesde voor mij kronen.

Wim

Prima website en gevonden wat ik zocht.

snelle levering