Het dagprogramma en de activiteiten
De sfeer

Eline

Persoonlijk, overzichtelijk, gezellig, gezond

Voeding, persoonlijk

Opmerkingen

Het ruilen van de dagen meer mogelijk maken

Marieke de Vries

De Grabbelton is voor ons als ouders een plek waar wij onze kinderen graag heen brengen. Betrokken en geïnteresseerden medewerkers. Persoonlijke aandacht,goede verzorging van de kinderen en ik vind... De Grabbelton is voor ons als ouders een plek waar wij onze kinderen graag heen brengen. Betrokken en geïnteresseerden medewerkers. Persoonlijke aandacht,goede verzorging van de kinderen en ik vind het aanbod doordacht en sluit aan bij de kinderen.

Betrokkenheid bij de kinderen

Opmerkingen

Aandacht voor trakteren: ik merk dat er steeds weer "grotere" traktaties komen. Misschien ook wat meer aandacht voor duurzaamheid

F

Erg goed

Communicatie

Goede medewerkers en communicatie

Denise Kunstt

Ons meisje gaat super graag naar de opvang, top ervaring dus!

Aandacht voor de kleine, activiteiten, verzorging. Rust, regelmaat en reinheid!

Opmerkingen

Zoals overal denk ik wel mogelijkheid tot ruildagen of extra dagen is bijna 0. Logische verklaring maar wel vervelend soms.

De medewerkers komen over alsof ze heel goed voor mijn kind zorgen. Hij vindt het heel leuk om naar de opvang te gaan!

De medewerkers op de groep dragen altijd fijn over en zijn vriendelijk

Opmerkingen

De planningmedewerker(s) schrijven wollig en verdoezelen een vervelende boodschap in veel woorden. Daardoor waren de mails nauwelijks te volgen.

Cankaya

1. Slecht.. onhygiënisch en vaak met !poepluier! naar huis.
2. €€ Prijzig!
1. Slecht.. onhygiënisch en vaak met !poepluier! naar huis.
2. €€ Prijzig!
3. Kinderen die wat begeleiding nodig hebben worden gewoon ‘verwaarloosd’ omdat de groepen te groot zijn met weinig begeleiders. Makkelijk geld verdienen zo!..

Goed speelgoed

Opmerkingen

Meer aandacht aan hygiëne, meer begeleiding, prijs lager en eten en drinken inclusief houden.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

Graag hadden we deze feedback teruggekoppeld gekregen gedurende de periode dat uw kind bij onze Peuteropvang verbleef. Onze groepsgroottes in combinatie met het aantal medewerkers zijn volgens de... Graag hadden we deze feedback teruggekoppeld gekregen gedurende de periode dat uw kind bij onze Peuteropvang verbleef. Onze groepsgroottes in combinatie met het aantal medewerkers zijn volgens de wettelijke eisen waarbij het welbevinden van uw kind voorop staan. De tarieven zijn conform de rijksnorm, waarvoor (afhankelijk van het inkomen) een maximale vergoeding wordt gegeven.

Ingrid Verhagen

Geweldig opvang, maar door personeelstekort kunnen we niet altijd meer rekenen op vaste opvang en extra opvang. Begrijpelijk, maar wel heel onhandig voor werkende ouders.

Goede leidsters, fijne locatie, leuke activiteiten in de vakantie. Goede communicatie.

Opmerkingen

Door personeelstekort is extra opvang niet meer mogelijk. Voorheen was dit ook al een aandachtspunt. Nu zelfs vaste opvang soms niet meer door kan gaan is meer personeel werven nog belangrijker om... Door personeelstekort is extra opvang niet meer mogelijk. Voorheen was dit ook al een aandachtspunt. Nu zelfs vaste opvang soms niet meer door kan gaan is meer personeel werven nog belangrijker om de dienstverlening te verbeteren.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

Dank je wel voor het schrijven van de review. Door het personeelstekort, zijn we helaas genoodzaakt om met regelmaat een groep te sluiten zodat we ook de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. We... Dank je wel voor het schrijven van de review. Door het personeelstekort, zijn we helaas genoodzaakt om met regelmaat een groep te sluiten zodat we ook de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. We proberen het sluiten van de groepen tot een minimum te beperken. Hopelijk komen er snel betere tijden aan.

Strik

Voldoende

Lieve leidsters op de BSO groepen. Leuke activiteiten op Papenvoort.

Opmerkingen

Planning, zo goed als geen mogelijkheid tot ruilen of plannen, je blijft maar door betalen.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

Dank je wel voor het invullen van de review. Wij begrijpen dat jullie graag willen ruilen, we kunnen we deze service, door het oplopende personeelstekort, niet meer bieden. Wij begrijpen dat we met... Dank je wel voor het invullen van de review. Wij begrijpen dat jullie graag willen ruilen, we kunnen we deze service, door het oplopende personeelstekort, niet meer bieden. Wij begrijpen dat we met deze service de indruk kunnen wekken dat er een recht is om deze dagen in te halen. Dit is echter onjuist. Voor aanvang van de plaatsing ontvangen ouders een plaatsingsovereenkomst waarin het aantal vaste opvangdagen, het gemiddelde aantal uren per maand en het maandtarief opgenomen. Ouders tekenen dus voor een vast aantal weken en uren per jaar. Deze uren geven zij, bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag, door aan de Belastingdienst. Ouders die hun kind zelf afmelden op de contractueel overeengekomen dag(en) ontvangen hiervoor ook de kinderopvangtoeslag: de Grabbelton levert immers de dienst wel, het contract loopt door, maar ouders besluiten zelf om hier (tijdelijk) geen gebruik van te maken. Zoals eerder vermeld is dit een service waaraan ouders geen rechten kunnen ontlenen.

Goed, betrokken en met visie.

Goede kindvisie.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

Dank je wel voor jouw zeer positieve review! Daar zijn we heel trots op!

Ilona

Wij zijn open ontvangen bij de grabbelton. Er wordt met je meegedacht.
Onze zoon speelt met plezier op de ruime en uitnodigende BSO aan de Heilige geeststraat.

Meedenken bij mogelijkheden tot plaatsing.

Reactie Kinderopvang De Grabbelton:

wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie (en jullie zoon uiteraard) zo tevreden zijn over onze BSO. De locatie Heilige Geeststraat is inderdaad heel ruim en uitdagend opgezet. Fijn dat jullie dat... wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie (en jullie zoon uiteraard) zo tevreden zijn over onze BSO. De locatie Heilige Geeststraat is inderdaad heel ruim en uitdagend opgezet. Fijn dat jullie dat ook zo ervaren. Dank je wel voor het invullen van de enquête.