Het dagprogramma en de activiteiten
De sfeer
website
Pedagogisch medewerkers
De voorzieningen
Communicatie

S. Hassasian

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Algehele communicatie is goed, het digitale schriftje is fijn en ik waardeer de info die ik hierdoor gedurende de dag ontvang over mijn kind.

Opmerkingen

De informatie uit het schriftje wordt nadat het kind 1 wordt beperkt. Geen eet/drink gegevens en geen luiergegevens meer. Dat vind ik persoonlijk erg jammer. Wil graag weten hoe mijn kind op een dag... De informatie uit het schriftje wordt nadat het kind 1 wordt beperkt. Geen eet/drink gegevens en geen luiergegevens meer. Dat vind ik persoonlijk erg jammer. Wil graag weten hoe mijn kind op een dag gegeten en gedronken heeft.

Fam. Kunstt

Wij zijn super tevreden over de Kinderopvang voor onze dochter. Fijne pedagogische medewerkers en een heel fijn systeem (app) waardoor je op de hoogte blijft van wat je kind de gehele dag doet.

Betrokkenheid

Opmerkingen

Op dit moment kan ik er geen bedenken.

Fam Egging

Leerzaam voor de kinderen, gezellig/huiselijk en er heerst een goede sfeer!

Lieve, deskundige medewerkers

Esther Rook

Al ruim 12 jaar hebben wij positieve ervaringen met de Grabbelton. Betrouwbaar en betrokken.

Persoonlijke aandacht.

?

Betrokken medewerkers en een soepele samenwerking.

Prachtige visie op kinderen.

Opmerkingen

Eliva komt graag en de juffen zijn vriendelijk en zorgzaam.

Een Super ervaring. Wij kennen het al omdat onze eerste dochter hier ook zit. De leiders(ters) zijn super ervaren, enthousiast en vriendelijk. Ze houden alles goed bij van elke kindje en houden de... Een Super ervaring. Wij kennen het al omdat onze eerste dochter hier ook zit. De leiders(ters) zijn super ervaren, enthousiast en vriendelijk. Ze houden alles goed bij van elke kindje en houden de ouders goed op de hoogte.

Rondleiding was erg prettig, helder en een duidelijke visie. Visie straalt door in alles wat je ziet, geen twijfel of hier ook aan wordt voldaan. Heel fijn om te horen wat de motivatie is van... Rondleiding was erg prettig, helder en een duidelijke visie. Visie straalt door in alles wat je ziet, geen twijfel of hier ook aan wordt voldaan. Heel fijn om te horen wat de motivatie is van bepaalde keuzes, erg bewuste keuzes die volledig passen bij onze visie.

De grabbelton had een goed doordachte visie die duidelijk tot uiting komt in de uitleg van de dagelijkse praktijk en de inrichting van de ruimtes. De kwaliteitscyclus is goed doordacht en de... De grabbelton had een goed doordachte visie die duidelijk tot uiting komt in de uitleg van de dagelijkse praktijk en de inrichting van de ruimtes. De kwaliteitscyclus is goed doordacht en de communicatie met ouders is goed geregeld.