Klantenservice
Snelheid bezorging

Ik mis geen producten maar de producten die ik bestel zijn wel vaak niet op voorraad "tijdelijk niet leverbaar" wanneer ik wil bestellen. Het duurt dan vrij lang voordat ze weer op voorraad zijn en... Ik mis geen producten maar de producten die ik bestel zijn wel vaak niet op voorraad "tijdelijk niet leverbaar" wanneer ik wil bestellen. Het duurt dan vrij lang voordat ze weer op voorraad zijn en dan is vaak een ander product dat ik wil bestellen "tijdelijk niet leverbaar". Met de minimum bestelwaarde en verzendkosten is dus vaak best lastig.

Barry

Top. Snelle verzending

Yasmina

Snelle levering en afhandeling. Daarnaast een volledig milieu-vriendelijke verpakking waar ik gelukkig van word. Top!

Aswulf

(Bewerkt)

Ik heb een vraag gesteld betreffend een specifiek product van So’Bio; hierop heb ik nooit antwoord gekregen.

Reactie De Groene Drogist:

Bedankt voor uw review. Goed dat u het even langs deze weg laat weten. We kunnen uw email helaas niet terugvinden, ook niet in onze spam-folder. Fijn dat u nogmaals de vraag heeft gemaild. Leuk dat... Bedankt voor uw review. Goed dat u het even langs deze weg laat weten. We kunnen uw email helaas niet terugvinden, ook niet in onze spam-folder. Fijn dat u nogmaals de vraag heeft gemaild. Leuk dat u dit SO’Bio product in Frankrijk bent tegengekomen. Momenteel is deze niet in Nederland verkrijgbaar, maar we gaan het aan onze leverancier doorgeven zodat zij hem op de wensenlijst kunnen zetten.

Simone

4,95 verzendkosten moeten betalen voor DHL brievenbuspakje à 3,95

Reactie De Groene Drogist:

Bedankt voor uw review. We hebben het even nagekeken en omdat wij bij de Brush niet goed in ons systeem hadden staan dat hij in een brievenbuspakje pastte, kon u bij het bestellen de verzendmethode... Bedankt voor uw review. We hebben het even nagekeken en omdat wij bij de Brush niet goed in ons systeem hadden staan dat hij in een brievenbuspakje pastte, kon u bij het bestellen de verzendmethode 'brievenbuspakje 3,95' niet kiezen. We hebben het gelijk aangepast en gaan 1 euro op uw rekening terug storten.

Jillis

Groot assortiment, snelle levering!

Thuyila Robinson

(Bewerkt)

Heel goed product!! Ik bestel deze regelmatig

Nicole

Overzichtelijk 'groen' aanbod. Tevreden over het product en levering.

Ellen Verheul

Fijn geholpen in een prettig gesprek

Sabine Spape-Lobach

Prima website