Goed! Snelle service en haarproducten van eco cosmetics die daadwerkelijk niet bestaan uit chemische stoffen. Mijn haar zit er goed mee.
Anthoinette Otten
Ik vond het heel prettig! telefonisch contact gehad waarbij ik zeer klantvriendelijk geholpen ben ondanks dat het een webshop is 👌
Goede service en snel geleverd
Andrea
Zo blij dat ik De Groene Drogist het gevonden. Ik was op zoek naar producten zonder microplastics. Deze producten zijn vrij van alles wat je kunt bedenken
Radha
Goede service en werd op de hoogte gehouden van de verzending
sayko88u@gmail.com
Super Produkt. Meiner Familie hat es sehr gut gefallen.
Diny
Hele snelle levering. En goed gecommuniceerd. En mooi dat er voor een brievenbus pakketje toch iets minder verzendkosten berekend worden.
Lisa karreman
Heel fijn te woord gestaan, website wat ingewikkelder maar ligt aan mij waarschijnlijk.
Nicole
Duidelijke website, veel aanbod, goede prijs/kwaliteit, duurzaam verpakt en snelle levering.
BioIsFijn
Fijn assortiment en snelle bezorging. Eens een keer probleem gehad met een product (buiten hun schuld), dat werd heel netjes afgehandeld. Betrouwbare online winkel met goede service.