Weidgraaf

Goed adres en advies

F.Brouwer

Zeer fijn bedrijf en niet van die opdringerige verkopers ,ze zijn er als je ze nodig hebt, Niet van die verkoop onzin uitkramen maar weten waar ze over praten.

Johan

Nette, vriendelijk personeelsleden, goede service

Kuijer

Prima meubels, alleen staat in de winkel onduidelijk dat het ene gedeelte van de winkel met montage is en het andere gedeelte zonder. Tafel was met montage en stoelen niet. Bij levering wouden de... Prima meubels, alleen staat in de winkel onduidelijk dat het ene gedeelte van de winkel met montage is en het andere gedeelte zonder. Tafel was met montage en stoelen niet. Bij levering wouden de bezorgers weg gaan zonder de tafel te monteren. Hebben uiteindelijk toch de tafel gemonteerd, maar lieten eerst ook de tafel omgekeerd staan. Toen ze weg waren kwamen we er ook achter dat de schroeven niet goed aangedraaid waren. Tafelpoot blijkt later ook beschadigd.
De meubels zelf zijn goed, maar de service kan beter.
Daarnaast ook irritant dat je gelijk aangemeld wordt voor de nieuwsbrief en veel reclame daarvan krijgt.

Hans Kret

Zeer positief

Diny Wassink

Zeer prettig. Kundig advies ontvangen. Goed meegedacht.

Thijs Klein Willink

Niet prettig qua communicatie, de stoelen zouden week 31 of week 32 geleverd worden. Na ik in week 33 nog steeds geen bericht gehad heb zelf er achteraan moeten bellen om te zorgen dat ze in week 33... Niet prettig qua communicatie, de stoelen zouden week 31 of week 32 geleverd worden. Na ik in week 33 nog steeds geen bericht gehad heb zelf er achteraan moeten bellen om te zorgen dat ze in week 33 geleverd werden.
Na ik de stoelen in ontvangst genomen heb en ze in elkaar ging zetten kwam ik er achter dat 1 stoel verkeerde gaten had waardoor er geen stoelpoten onder kunnen. Echter zitten we bijna in week 36 en ik wacht nog steeds op 1 stoel die in bestelling is.

Erwin Ligt

Top👍🏻👍🏻