Alleen jammer toen de kast geleverd werd en ik deze zelf moest uitpakken. Ik ben ouder dan 70 jaar en moest deze na het uitpakken op de plaats van bestemming zetten. Vind ik persoonlijk geen...Alleen jammer toen de kast geleverd werd en ik deze zelf moest uitpakken. Ik ben ouder dan 70 jaar en moest deze na het uitpakken op de plaats van bestemming zetten. Vind ik persoonlijk geen service. Ik ben verder wel enthousiast over de aankoop.
De Groot wonen
Prima service en goede kwaliteit!
Bouwman
Goed geholpen door de verkoper
De jonge
Goef
Freddy Mulder
Fijne ervaring zowel bij 1e aankoop van de bank als 2e aankoop van karper en kussens.
Wouter
Van Essen de Witt
Vriendelijk en deskundig
Evita
Ontzettend fijn! En hele fijne verkoopster!
Groenestein
Werden kundig en met goed advies geholpen
C van Hartingsveldt
Practisch alle meubelen bij de Groot gekocht en heel tevreden. Hebben nu 4 eetkamerstoelen gekocht en bij deze koop niet helemaal tevreden. De stoelen zijn bekleed met textiel en zouden...Practisch alle meubelen bij de Groot gekocht en heel tevreden. Hebben nu 4 eetkamerstoelen gekocht en bij deze koop niet helemaal tevreden. De stoelen zijn bekleed met textiel en zouden geimpregneerd moeten worden volgens de verkoper. Zo afgesproken, kosten € 130 voor 4 stoelen. Bij aflevering gevraagd of de stoelen door de bezorgers geimpregneerd waren en dat bleek niet het geval . Zou in de fabriek gedaan kunnen zijn maar wisten ze niet zeker. Afijn we wilden nog 2 stoelen en geen behandeling afgesproken Zelf opgehaald en in elkaar gezet. Het geval wil dat mijn kleindochter dezelfde stoelen heeft gekocht. Hier had de verkoopster verteld dat de stof juist gemakkelijk te reinigen was en NIET geimpregneerd hoefden te worden en dat bleek ook juist want ze kon makkelijk een vlek verwijderen. Certificaat nagekeken en daar blijkt dus dat we in feite 3 jaar garantie hebben bijgekocht en een soort vlekkenservice. Laat dat nu net niet onze bedoeling zijn geweest en als we dat hadden geweten haddeb wij dit niet gedaan. Zo duur waren die stoelen nu ook weer niet Impregneren was dus gewoon totaal overbodig en is dus ook niet gebeurd. Zijn dus toch aardig voor de gek gehouden voor € 130