B. Kool

Prima verkoop juiste advies door de heer Engel. Echter de after sales waren een stuk minder. Doordat er geen inzage in het portaal Was moest ik vaak bellen. Zeer onvriendelijke medewerkers die het... Prima verkoop juiste advies door de heer Engel. Echter de after sales waren een stuk minder. Doordat er geen inzage in het portaal Was moest ik vaak bellen. Zeer onvriendelijke medewerkers die het niet belangrijk vonden om exact de leverdatum te geven.
De medewerkers voor de levering waren zeer bekwaam.

Gert dallinga

Supergoed en spullen van kwaliteit

Leon

Goed advies en professioneel afgehandeld

Hoogland

Tijdens Corona bezoek gebracht. Het was er redelijk druk en weinig personeel waardoor je niemand te pakken kreeg voor advies. Een meisje boven bij pronto was niet aardig. Nors en had er weinig zin... Tijdens Corona bezoek gebracht. Het was er redelijk druk en weinig personeel waardoor je niemand te pakken kreeg voor advies. Een meisje boven bij pronto was niet aardig. Nors en had er weinig zin in. Zei hier heb je een boek met prijzen en zoek het zelf dan maar uit. De keer erop bij ophalen van de spray deed ze weer net zo chaggerijnig. Andere meisje die ons uiteindelijk heeft geholpen was daar in tegen heel erg aardig.

Reactie De Groot Wonen:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
We proberen onze dienstverlening daarmee iedere keer te verbeteren.
Het is vervelend te horen dat uw ervaring...
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
We proberen onze dienstverlening daarmee iedere keer te verbeteren.
Het is vervelend te horen dat uw ervaring bij één van onze collega's niet prettig is geweest.
Bij drukte in de winkel proberen we iedereen te signaleren en te helpen.
Zodra alle verkopers in een interieuradvies zitten, zullen we tijdens het passeren de andere klanten wijzen op de beschikbare informatie die in iedere studio aanwezig is.
Dit mag echter niet een excuus zijn om dit nors op u over te laten komen.
Onze welgemeende excuses hiervoor.
Tijdens onze volgende werkbespreking zal dit onderdeel uitvoerig aan bod komen om uw winkelervaring te verbeteren.
Nogmaals hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en graag tot een volgende keer bij Pronto Wonen Apeldoorn.
Team Pronto Wonen
De Groot Wonen

Niet tevreden

Complete meubelset gekocht, alleen de salontafel niet direct leverbaar, wel in andere filialen maar daar mocht ik hem niet ophalen, zit nu al maand te wachten beetje raar

Reactie De Groot Wonen:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Vervelend te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij Pronto Wonen Apeldoorn.
Ik hoop dat we middels...
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Ik hoop dat we middels dit schrijven wat duidelijkheid kunnen geven over de werkwijze van Pronto Wonen en dat u daardoor wellicht uw review, wat betreft uw aanbeveling, wilt herzien.
Pronto betreft een franchise formule met meerdere vestigingen in Nederland.
Iedere vestiging heeft veelal een andere eigenaar en elk filiaal voert dus een eigen voorraad beheer.
Een salontafel kopen in Apeldoorn en ophalen in een andere vestiging is daarom niet mogelijk.
We bespreken met u de verwachte levertijd salontafel en daarmee gaat u vervolgens akkoord bij het sluiten van de overeenkomst.
We snappen dat het wachten op een meubel niet prettig is, maar u ziet dat wij in uw geval niet meer kunnen doen dan u de juiste informatie verstrekken.
Desalniettemin hopen we dat u veel plezier heeft van de meubels die u al heeft staan en op korte termijn uiteraard ook van de salontafel.
Team Pronto Wonen
De Groot Wonen