Cor Hagesteijn

Super service levering op de tijd word aangeven Top bedrijf

Ook per telefoon super service en behulpzaam

N .V.T

Nvt

Snelle levering en vrolijk ingepakt

Ik heb voor deze webwinkel gekozen, vanwege de mogelijkheid om het speelgoed in te pakken met cadeaupapier. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want los van het leuke cadeau was het ook heel vrolijk... Ik heb voor deze webwinkel gekozen, vanwege de mogelijkheid om het speelgoed in te pakken met cadeaupapier. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want los van het leuke cadeau was het ook heel vrolijk verpakt.

Ed

Lego voor goede prijs

2x lego doos die scherp geprijsd was vergeleken met andere winkels

Nvt

Privé

Positieve ervaring! Snelle levering; de volgende dag mijn bestelling ontvangen.

Snelle levering. Goede suggesties voor andere, gerelateerde producten op basis van mijn zoektermen.

De website vond ik persoonlijk wat druk/onoverzichtelijk.

L

Zeer goede aanbiedingen, snelle levering!

Mooie aanbiedingen, snelle levering!

Castrop

Snel besteld, werd gebeld omdat het betreffende artikel japot was en niet verstuurd kon worden, werd een alternatief geboden. Dus snelle en hele goede service

Dat ze dezelfde dag nog contact opnamen omdat get bestelde product kapot was en zoj dat niet konden versturen. Prima alternatief geboden dus was snel opgelost

Samed

We kozen voor een tas die op de website stond, maar toen kregen we te horen dat dat niet zo was. Ze stelden een andere tas voor, het was 5 euro goedkoper dan wat we betaalden. Hoewel ik in de mail... We kozen voor een tas die op de website stond, maar toen kregen we te horen dat dat niet zo was. Ze stelden een andere tas voor, het was 5 euro goedkoper dan wat we betaalden. Hoewel ik in de mail had aangegeven, was er geen restitutie of enige andere manier van retourneren.

snelle bezorging

er kunnen meer producttypes zijn

Ad

Geen bezorgkosten om het aantrekkelijker te maken

Yvonne Jocker

Fijne koop/verkoopervaring!

veel keuzes in artikelen, prima goed telefonisch contact wanneer nodig en prima afwikkeling, zoals beloofd.

nvt

Sjaak