Sharon

6.25 verz kosten voor pakje pokemon kaarten

Online

Verz kosten aanpassen

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

Vervelend dat deze mevrouw teleurgesteld is. Echter er is niet contact met ons opgenomen. Er valt bij zoiets altijd wel iets te regelen. We hebben een deel van de verzendkosten gecompenseerd door... Vervelend dat deze mevrouw teleurgesteld is. Echter er is niet contact met ons opgenomen. Er valt bij zoiets altijd wel iets te regelen. We hebben een deel van de verzendkosten gecompenseerd door een extra pakje pokemon kaarten aan deze bestelling toe te voegen.
Grietje van De Grote Speelgoedwinkel

Teekens

N.v.t.

Geen idee

Dennis

Prima website, goed communicatie, producten goed ontvangen

overzichtelijk en gemakkelijke zoekfuncties

Nerf is erg populair, vooral onder stoere ventjes, maar eigenlijk zou ik het persoonlijk nooit in mijn winkel willen hebben, wel een pagina inrichten met de reden waarom ik het niet wil verkopen,... Nerf is erg populair, vooral onder stoere ventjes, maar eigenlijk zou ik het persoonlijk nooit in mijn winkel willen hebben, wel een pagina inrichten met de reden waarom ik het niet wil verkopen, omdat Nerf een slechte invloed heeft op gedrag. Er is zoveel leuks te spelen op die leeftijd, waarom dan op elkaar schieten en daarmee de grenzen vervagen van spel en enkele jaren later het echte spul, denk er maar eens diep over na. Vroeger speelden we met blaaspijpen en waterspuiten in allerlei vormen maar bijna nooit zag je een wapen.

Jf

Geen goede ervaring, kreeg het verkeerde artikel toegestuurd

In vervolg graag goede artikel sturen. Na telefonisch contact werd me eerst nog verteld dat het goede artikel was verstuurd. Mijn tip , verdiep je eerst in mjn vraag en bied excuses aan.

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

Wat vervelend dat u het verkeerde product heeft ontvangen. Inmiddels hebben we het gehele bedrag teruggestort. Onze excuses voor het ongemak.

Charlelie

Geen idee

Marije

Top, snelle levering.

Voldoende keus.

Verbeteren zoek functie of selectie functie.

Roenhorst

Uitstekend

van der Kruyk

Jammer dat het bestelde niet leverbaar was, kreeg wel een alternatief aangeboden, wat dan wel netjes is.

Communicatie

Een gepersonaliseerd cadeau zou ik in het vervolg anders doen, men krijgt gewoon een standaard regeltje met de tekst: voor .....van...