Smits

Snelle en goede service

Alles overzichterlijk

Tamara en maikel

Goed snel binnen en zeker de moeite waard om meer te bestellen

Snelheid kwaliteit is perfect

De website iets duidelijker maken op de voorpagina met nieuwe spullen

Ramona

Breed aanbod, sterke aanbiedingen. Afbeeldingen van getoonde speelgoed komt niet altijd overeen met wat er geleverd wordt. Ik had een hanger voor in de kinderwagen besteld, dacht ik, kreeg een heel... Breed aanbod, sterke aanbiedingen. Afbeeldingen van getoonde speelgoed komt niet altijd overeen met wat er geleverd wordt. Ik had een hanger voor in de kinderwagen besteld, dacht ik, kreeg een heel eenvoudig bijtring-krokodil geleverd. Afbeelding is zeer misleidend.

Sterke aanbieding, snel geleverd

Als je een afbeelding toont met meerdere speeltjes, dan moet je aangeven welke er geleverd wordt.

Liset

Super snelle levering!!

Niks

Hetty pauw

Het product werd goed in gepakt afgeleverd

Nog niet. Het is de 1ste keer dat ik iets bestelde

Heb ik niet

Fulgencio Reed

Het bestelde product was van slechte kwaliteit wat erg jammer was. Kinderboksset waarvan de handschoenen zo gevuld waren dat er geen kinderhand in past en de stiksels zaten hier en daar los.... Het bestelde product was van slechte kwaliteit wat erg jammer was. Kinderboksset waarvan de handschoenen zo gevuld waren dat er geen kinderhand in past en de stiksels zaten hier en daar los. Alhoewel de prijs laag was had ik er niet hele hoge verwachtingen van, maar het moet wel een deugdelijk product zijn en dat is het helaas niet. Het enig bruikbare deel is dus de bokszak. Maar verder aan de dienstverlening niks op aan te merken.

Kwaliteit bieden mbt producten, dienstverlening is prima

Kirsten

Goede, snelle service

Snelle service

Fam de Boer

Zeer tevreden!

Snel, goede prijs, netjes verzonden

Ik vind het heel frustrerend als een produkt beschikbaar is in meerdere kleuren maar dat je niet mag kiezen welke je wil.

Eevee

Hele fijne en overzichtelijke website

Ruime keuze uit speelgoed voor elke leeftijd, overzichtelijke website En snelle levering!

Nee eigenlijk niet ! Ga vooral zo door ik ga voortaan altijd na jullie site als ik speelgoed moet kopen.!

Nicolet Vetketel

Bestellen ging goed en volgende dag speelgoed in huis

Ik vind het heel erg als je 3 kadopasjes hebt voor elk kind en er dan van elk kind €4.95 aan verzendkosten word afgetrokken. Dus ik adviseer iedereen geen pasje meer te halen. Als je nu 1 keer de... Ik vind het heel erg als je 3 kadopasjes hebt voor elk kind en er dan van elk kind €4.95 aan verzendkosten word afgetrokken. Dus ik adviseer iedereen geen pasje meer te halen. Als je nu 1 keer de verzending moet betalen en meerdere pasjes bij paddo's kan inleveren zou een super pluspunt zijn!

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

Bedankt voor uw review/feedback. Fijn dat u ons bestelgemak en de snelheid ervan weet te waarderen. Wat betreft de afhandeling van de cadeaukaarten is door onze klantenservice reeds contact... Bedankt voor uw review/feedback. Fijn dat u ons bestelgemak en de snelheid ervan weet te waarderen. Wat betreft de afhandeling van de cadeaukaarten is door onze klantenservice reeds contact opgenomen met diegene die de kaarten besteld heeft.
Vriendelijke groet,
Team De Grote Speelgoedwinkel