4 tuinstoelen gekocht. Bij aankomst bleek dat bij 2 stoelen de verbinding zitting/stoelpoot afgebroken was. Heb contact opgenomen met De Grote Woonwinkel en kreeg snel antwoord en labels om de... 4 tuinstoelen gekocht. Bij aankomst bleek dat bij 2 stoelen de verbinding zitting/stoelpoot afgebroken was. Heb contact opgenomen met De Grote Woonwinkel en kreeg snel antwoord en labels om de stoelen te retourneren. Terugbetaling van het aankoopbedrag stond 2 dagen later weer op mijn bankrekening. Prima afgehandeld en complimenten voor de snelle reactie.
MvR
Prima producten en snelle levering
Rinus
Prima levering op afgesproken datum met de juiste kwaliteit en prijs
particulier
10-06-021 2 tuinstoelen besteld tot op heden niets ontvangen meerderen malen contact gehad maar komt niet verder wij zullen bellen met post.nl terwijl u verantwoordelijk bent voor de bestelling
Tanne
Ik krijg het verkeerde product thuisgeleverd. Slechte klantenservice
Zeer snelle levering
Karin
Kapotte afvalbak ontvangen. Al 2x foto opgestuurd en gemaild. Niks meer vernomen, al 2 weken geleden. Waardeloos dus. Lijkt op oplichting.