Prima, alleen niet product ontvangen die was besteld
J.N. Reuzenaar
Het droogrek werd op 01-08-20 afgeleverd en een stukje van het plastic voetje was afgebroken Zelfde dag telefonisch klacht ingediend bij klantenservice. Kreeg het verzoek een mail te sturen omdat...Het droogrek werd op 01-08-20 afgeleverd en een stukje van het plastic voetje was afgebroken Zelfde dag telefonisch klacht ingediend bij klantenservice. Kreeg het verzoek een mail te sturen omdat collega die klachten behandelt er niet was. Ik besloot het afgebroken voetje zelf maar te lijmen. Na 1x gebruik van het rekje brak het stukje van het voetje er echter alweer af. Ben niet tevreden omdat het droogrek beschadigd is afgeleverd doordat de verpakking m.i. niet deugdzaam was. En omdat telefonisch een schade melden kennelijk niet volstaat. M.i.had de medewerker van klantenservice best zelf de betreffende collega kunnen informeren i.p.v. dat aan de klant over te laten.
N Baron
Goed,alleen kun je online geen grote hoeveelheden bestellen dan word aangegeven dat je contact moet opnemen . Dat vind ik een min punt.
Francien Schutte
Na de grote schrik van een koolmonoxide incident, gelukkig alleen de schrik, op op het advies van de brandweer op zoek gegaan naar extra koolmonoxide melders en meters. Na een aantal...Na de grote schrik van een koolmonoxide incident, gelukkig alleen de schrik, op op het advies van de brandweer op zoek gegaan naar extra koolmonoxide melders en meters. Na een aantal telefoontjes kon de Grote Woonwinkel ze leveren en nog die dag naar mij verzenden, zodat ik de volgende dag al een keurig pakketje ontving. Super, super service, ik werd zelfs gebeld dat de melders er iets anders uitzagen dan op de foto!
Veel dank voor de vlotte levering! Als ik eens in de buurt ben, ga ik zeker even bij de Grote Woonwinkel langs!
Annemieke
Prima service
de Graaff
Een correcte levering
Annet Tasdelen
Ik wilde direct mijn ontvangen product terug sturen. Het voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ook kwam het pakket verfrommeld binnen. Doos leek al vaker te zijn geopend. Direct mail gestuurd om te...Ik wilde direct mijn ontvangen product terug sturen. Het voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ook kwam het pakket verfrommeld binnen. Doos leek al vaker te zijn geopend. Direct mail gestuurd om te retourneren. Nu een week later nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Inmiddels al 2x telefonisch contact opgenomen en ik zou terug gebeld worden. Ook dit is nog steeds niet gebeurt. Naar mijn inziens een slechte service.