Zorgbedrijf Rivierenland / WZC Sint-Elisabeth

Goeie klantenservice aan de telefoon - snelle en correcte levering

Ineke Mabelus

Doordat er iets bij post.nl fout gegaan is ,hebben jullie mijn bestelde product opnieuw opgestuurd!
Zeer tevreden over jullie!

A.v.d.Ree

Een prettig bedrijf om iets aan te schaffen.
Vriendelijke prijzen en snel geleverd.
Ik zal er vaker iets bestellen.

H. Hofman

Over de aankoop die ik heb gedaan was ik tevreden echter van het door mij aangeschafte schoenenrek miste zes tussen stukken om het rek verder naar boven toe te kunnen opbouwen. Hierover heb ik een... Over de aankoop die ik heb gedaan was ik tevreden echter van het door mij aangeschafte schoenenrek miste zes tussen stukken om het rek verder naar boven toe te kunnen opbouwen. Hierover heb ik een medewerker van u gebeld die haar verbazing hierover uitsprak en ik mocht het retourneren. Echter dat was niet de bedoeling, ik Wilde graag de ontbrekende zes stukjes hebben die zo niet los dan toch in een andere verpakking bij u aanwezig zijn. Dit scheelt ook voor u kosten. Ze zou e.e.a. nakijken en mij terugbellen. Heb rustig afgewacht, telefoon, post (pakje?), echter niets meer gehoord jammer.

N.Geenen

Snel en goede levering

Bestelling vlot geleverd

Ons eerste aankoop bij jullie, goed voldaan prima en snel gewerkt.

Jaap Weegenaar

Onze bestelling moest in Engeland geleverd worden.
Onze bestelling moest in Engeland geleverd worden.
Het pakket was in Nederland te volgen met PostNL maar daarna ging het naar Duitsland om verder door Eurodis verzonden te worden. Het pakket nummer voor Eurodis dat wij kregen was verder niet te volgen. Vanochtend na 5 dagen onderweg geweest te zijn pakket ontvangen zonder enige aankondiging. De gebrekkige informatie is niet direct terug te voeren naar De Grote Woonwinkel maar indirect wel wat betreft hun keuze van vervoerder.