van der Weg

Zeer positief

goede klantenservice die meedenkt. Bepaalde producten zouden pas later beschikbaar zijn, is keurig over gebeld om zodoende 1 bestelling te kunnen maken.

Op de site komt niet duidelijk naar voren dat dunnere platen geen mes groef verbinding hebben.

Timmer

Goed werkende en duidelijke website, flexibel bij wijziging van onze bestelling.

Klantvriendelijk en correcte afhandeling.

Wellicht kan de verwerking van een wijziging in het bestelsysteem geoptimaliseerd.

Robert

Zeer goede ervaring. Alles verliep zeer vlotjes.Chauffeur belde kwartiertje voor aankomst. Bij de levering heeft de chauffeur mij nog geholpen de platen op de door mij gewenst plek in de garage... Zeer goede ervaring. Alles verliep zeer vlotjes.Chauffeur belde kwartiertje voor aankomst. Bij de levering heeft de chauffeur mij nog geholpen de platen op de door mij gewenst plek in de garage neer te zetten. Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid van de chauffeur en de duidelijkheid op de website

Brokling

Jullie waren te laat met leveren, maar de communicatie is wel top gebleven. Mij goed op de hoogte gebracht ervan. Slecht nieuws is ook nieuws.

Communicatie

Nee hoor !

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je review. Wij zijn blij om te horen dat de communicatie heeft bijgedragen aan een uiteindelijk prettige ervaring. Uiteraard nemen wij de feedback mee als verbeterpunt.
De Isolatieshop

Zeer goed

Snelle reactie en levering

Koreman

Snel en correct geleverd

Snel

Ik heb tot nu toe 1 keer bij Isolatieshop besteld

goede informatie op de site, de producten zijn gemakkelijk op te zoeken op meerdere manieren

ik heb jackodur xps-platen van 20 mm besteld. Ik dacht 5 platen te bestellen, maar kreeg 5 pakken van 20 stuks. Ik had ook beter op moeten letten natuurlijk, maar misschien een goed idee om nog... ik heb jackodur xps-platen van 20 mm besteld. Ik dacht 5 platen te bestellen, maar kreeg 5 pakken van 20 stuks. Ik had ook beter op moeten letten natuurlijk, maar misschien een goed idee om nog duidelijker aan te geven welke artikelen per pak of per stuk worden geleverd

smeets

Tevreden over levering

Afspraken in zijn geheel nagekomen

Ga zo verder

heldere communicatie over de voortgang en levering

Zeer aardig, professioneel en veel kennis

Bovenstaand