Rosaly

Super snel isolatie kunnen bestellen. De site was duidelijk en informatief. Ik heb met gemak alle bijbehorende producten mee kunnen bestellen. Helaas waren de schroeven voor mijn dikte pir platen... Super snel isolatie kunnen bestellen. De site was duidelijk en informatief. Ik heb met gemak alle bijbehorende producten mee kunnen bestellen. Helaas waren de schroeven voor mijn dikte pir platen niet beschikbaar en heb ik die apart moeten bestellen.

Snel en informatief

Bijhorende schroeven op voorraad hebben. Ze waren lastig elders te vinden omdat de maat zo specifiek was.

Aaftink

Over het algemeen oke!

Prijs

Bezorging kan beter.
Bezorger wou niet met de vrachtwagen over grind om naar een verhard gedeelte te rijden om daar met de palletwagen te kunnen lossen.

Volgens hem zat het goed...
Bezorging kan beter.

Volgens hem zat het goed ingepakt om in de regen te kunnen laten staan maar dit was niet het geval. Ik moest met een noodgang naar huis om de boel naar binnen te sjouwen +-100 meter lopen.

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Allereerst bedankt voor je beoordeling. Spijtig om te horen dat de levering niet helemaal naar wens was. Wij zijn continu bezig om onze service te verbeteren en nemen je verbeterpunten dan ook mee.
De Isolatieshop

Meer info over installatie en welke hulpmiddelen nodig zijn op website

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunten. Wij nemen deze zeker mee om onze producten en service nog verder te optimaliseren.
De Isolatieshop

Spijkerman

Goede informatie over afwezigheid bepaalde artikel en aanbod alternatief

Zie boven

Niks is verplicht! Ook niet bij feedback dan haken mensen af!

Snel en klantvriendelijk

service

Fijne website, snel en goed geleverd

Overzichtelijke website

Remco

TOP!! uitstekend

Uitsteknde voorlichting en klantenservice

geen, door gaan zo

van hasenbroek

Duidelijke communicatie.

Externe levering zou bellen dit was niet gebeurd, voor de rest perfect.

Zijlstra

Uitstekend. Alles netjes op de afgesproken datum geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.

Duidelijke site voor de keuze van materialen voor de gewenste toepassing.

Geen.

Abdel-kafi