Goede ervaring.

Korte levertijd met interessante prijzen en goed advies.

Gezien jullie ook leveren aan de particulieren markt, (ik weet natuurlijk niet hoe groot die omzet voor jullie is) is het misschien een idee om te overwegen om ook op zaterdag (bijv. tot 10.00 of... Gezien jullie ook leveren aan de particulieren markt, (ik weet natuurlijk niet hoe groot die omzet voor jullie is) is het misschien een idee om te overwegen om ook op zaterdag (bijv. tot 10.00 of 12.00) een bestelling af te kunnen halen. Betreft dat bijv. alleen afhalen van orders die al betaald zijn.. is geen kritiek, een mogelijk overwegingspunt ter verbetering

Peters

Isolatie besteld voor de gehele zolder

Duidelijke afspraken die netjes werden na geleefd

P van Hurck

Voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf ben zeker tevreden met de bestelde materiaal.

op tijd afgeleverd en netjes verpakt.

n.v.t

Eelco

Fijn dat op de website veel uitleg staat per type project. En vervolgens klik je zo de benodigde materialen en gereedschappen bij elkaar. Ook op mailtjes met aanvullende vragen wordt snel en... Fijn dat op de website veel uitleg staat per type project. En vervolgens klik je zo de benodigde materialen en gereedschappen bij elkaar. Ook op mailtjes met aanvullende vragen wordt snel en uitgebreid gereageerd.

Veel goede informatie, snelle reactie op vragen.

Eigenlijk geen

Snel en goed

snelle levering, goed gepland en kwaliteit product zeer goed

Rene

Goede ervaringen met dit bedrijf

doen wat is afgesproken

van Bruggen

Geen mail ontvangen dat het bij servicepunt ligt, daarnaast moet je daarvoor ook nog eens €8,- voor betalen, op een bedrag van €90,-

Niet

Al geformuleerd

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je beoordeling. Wij snappen dat dit niet een prettige ervaring is. Wel willen wij graag erbij vermelden dat dit buiten onze macht ligt. Wij hopen dat je alsnog tevreden bent met je product en wensen je veel succes met het klussen!
De Isolatieshop

Meevissen

Prima webside, duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering. Gepaste afspraken

Doen wat ze beloven.

Alles volgens afspraak doen, belofte’s zijn nagekomen.

Colpa

Mooi product snel geleverd