Kramer

Snelle nette levering!

Snelheid van afleveren

Gee

Snel en correct!!

de snelheid en de correctheid van de levering. Heel fijn dat alles precies klopte en op tijd kwam. We wonen in een binnenstad met smalle straatjes. Toen we daarover opbelden, nam de chauffeur echt... de snelheid en de correctheid van de levering. Heel fijn dat alles precies klopte en op tijd kwam. We wonen in een binnenstad met smalle straatjes. Toen we daarover opbelden, nam de chauffeur echt de tijd om te achterhalen hoe hij het best kon rijden. Super

Ik zie zo snel geen verbeterpunten. Ga zo door

Niels

Snel geleverd, aardig, goedkoop

Geen, of ja nog goedkoper mag altijd 😁

Mark

Goed aanbod, duidelijk advies. Fijn om voor een groot project bestellijsten op te slaan zodat je e.e.a. rustig kan uitzoeken en inplannen.

Bestellijsten opslaan
Overzichtelijk aanbod
Alle benodigdheden in één shop

Prima geregeld. Snel en netjes geleverd. Ook het retourneren ging prima!

Snelle, goede levering.

Vooraf tijd aangeven waarop retourpakket wordt opgehaald. Nu moest ik lang wachten omdat de isolatieplaten aan de openbare weg stonden

Nielsen

snelle levering

ga zo door

Nazorg laat te wensen over.

Nazorg laat te wensen over.

Ik had voor rond de 3000 euro aan materialen bestellen, maar helaas was de helft niet meegeleverd. Deze helft is uiteraard wel nagestuurd, maar ter compensatie zou er dan een fijngetande zaag bij zitten. Nou ja, deze zat er uiteraard weer niet bij en na veel van het kastje naar de muur te zijn gestuurd heb ik het maar gelaten voor wat het is.

Als ze een order kunnen binnen halen is alles mogelijk, maar als er achteraf een probleem is moet je er vooral zelf veel achteraan zitten.

Betere nazorg.

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je beoordeling. Wij betreuren het dat je onze service en verdiensten als negatief hebt ervaren. Wij willen je graag helpen maar kunnen geen gegevens vinden over je order.
Mocht je toch contact op willen nemen? Mail dan naar klantenservice@deisolatieshop.nl of bel +31 (0)316-330365.
De Isolatieshop B.V.

Bakema

Geweldig bedrijf

Direct antwoord op mijn vragen. Goede uitleg van de medewerkers.

Helaas een schade aan de bestelling. Heb ik zelf opgelost

snelle en nette levering