Fijne ervaring. Snelle levering en erg aardig klantcontact. Vlak voor transport werd het de transporteur duidelijk dat het niet mogelijk was met een lange vrachtwagen de oude binnenstad in te gaan.... Fijne ervaring. Snelle levering en erg aardig klantcontact. Vlak voor transport werd het de transporteur duidelijk dat het niet mogelijk was met een lange vrachtwagen de oude binnenstad in te gaan. Direct werd een kleinere bestelwagen ingehuurd om de levering alsnog snel te bezorgen.

Heldere klantvriendelijke en overzichtelijke website. Uiteraard zijn de superscherpe prijzen een sterk punt.

Ga zo door!

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienst en service.
De Isolatieshop bv

Talens

Na een verkeerde uitlevering contact gehad. Hierna zouden ze het oppakken om het juiste product te sturen. Niets weer gehoord of vernomen.
Zou mij benieuwen of het bestelde product nog...
Zou mij benieuwen of het bestelde product nog uitgeleverd wordt.

Nog niet

Doe wat je zegt. En zeg wat je doet.

Visscher

Bestelling ging prima maar om een of andere reden is het niet door gekomen dat het geleverd moest worden is na telefonisch contact goed opgepakt daarna rest wel gelverd wel in 2x alleen eerste... Bestelling ging prima maar om een of andere reden is het niet door gekomen dat het geleverd moest worden is na telefonisch contact goed opgepakt daarna rest wel gelverd wel in 2x alleen eerste instantie niet op het goede adres

veel keus staat duidelijk op de website

ordebevestiging niet gehad wel factuur alleen niet gelijk anders had ik kunnen schakelen met de levering

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor je feedback. Wij zijn blij dat alles tot een goed einde is gekomen.
De Isolatieshop bv

Doet wat het belooft

Levert op de afgesproken tijd

broeren

Prima snelle reakties

snelle levering

van Ravenswaaij

Op de site is alles gemakkelijk te vinden

Snelle levering op de gewenste dag

de Kok

Prima geregeld

Gewoon goed.

Tellen van product.

Van den Bogert

Online bestelling gedaan van isolatiemateriaal

Ik kon voor informatie gewoon bellen en je krijgtvook iemand aan de telefoon die verstand van zaken heeft.

Beantwoorden van mail kan iets sneller

Alles volgens afspraak

Nvt