van Dorst

Verschillende soorten isolatiemateriaal besteld. Goede ervaring en ik zou zo weer bestellen!

Snelle levering. B-keuze ook prima van kwaliteit.

Geen verbeterpunten.

Chris Diaz

Aankoop van b keuze Pir platen. Duidelijke website en scherpe prijzen. Levering was snel, zelfs de order nog aan kunnen passen ( aardige dame heeft mij snel en duidelijk uitgelegd hoe ik dat moest... Aankoop van b keuze Pir platen. Duidelijke website en scherpe prijzen. Levering was snel, zelfs de order nog aan kunnen passen ( aardige dame heeft mij snel en duidelijk uitgelegd hoe ik dat moest doen) Alles was goed verpakt. Top… ik raad zeker aan om hier isolatiemateriaal te kopen.

Duidelijke website met ruim assortiment

Misschien een bevestiging dat de orderaanpassing is gelukt. Ik moest er van uitgaan dat het gelukt was.

Prima service, denkt mee en is flexibel

Denkt proactief mee

tiberio de sousa e silva

Fast end responsive top company

Fast response.

Just keep the good work

Janssen

Vriendelijk en behulpzaam

Tim

Ik heb materiaal besteld bij de Isolatieshop voor het van binnenuit isoleren van mijn schuine dak. Over het algemeen positieve ervaring!

Goed advies
Overzichtelijke website (kluslijst is erg handig!)
Scherpe prijzen

Bij bestelbevestiging stond dat de chauffeur zou bellen een half uur voor levering. Ik ben nooit gebeld, maar trof het materiaal op de oprit aan toen ik thuiskwam. Dat was wel vervelend, ik was... Bij bestelbevestiging stond dat de chauffeur zou bellen een half uur voor levering. Ik ben nooit gebeld, maar trof het materiaal op de oprit aan toen ik thuiskwam. Dat was wel vervelend, ik was graag thuis geweest om het in overleg nét 2 meter verderop neer te zetten. Nu moest ik alles zelf met de hand verplaatsen.. Dus volgende keer gewoon bellen!

Supersnelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs

Het doorgeven van track & trace zou heel fijn zijn. Dan kan je er rekening mee houden dat er een levering aan komt.

Geachte heer Krämer

Snelle levering en precies zoals besteld.

Goede waar voor je geld.

Goed en snel

Alles in 1x op adres geleverd.

Bezorger heeft niet van te voren gebeld.. Bestellening is op de stoep gezet zonder melding van levering. Geen persoonlijke klantenservice..