Opperman

Keurig net bedrijf. Had nog nooit zaken meegedaan maar zal het in de toekomst als het nodig is vaker doen.

Levert keurig op tijd.

Vriendelijk, en snel.

snelle levering, en goede communicatie

Lutke Schipholt

Zeer goed

snelle en correcte levering

Goed contact en communicatie over levering. Levering zelf tot de deur en niet tot de voordeur is onhandig gezien het formaat van de bestelling.

Communicatie

Levering tot aan de voordeur of hulp om het bij de voordeur te krijgen (als je in een flat woont)

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Allereerst bedankt voor je beoordeling. Wij begrijpen je opmerking, maar onze externe transporteur maakt zelf de inschatting om de order op een volgens hen veilige plek neer te zetten. Uiteraard mag je vragen om het op een door jou aangewezen plek neer te zetten, echter hoeft de transporteur hier niet aan mee te werken.
De Isolatieshop B.V.

Janssen

Super!

Prijzen, klantcontact

Verzend kosten verlagen boven bepaald bedrag iets in die trend

Tim B>

Snel en kundig advies voorafgaand aan verbouwproject

Niet snel even wat zeggen en wat proberen te verkopen. Navraag gedaan bij expert collega en toen snel teruggebeld en advies gegeven. Plan A wat ik had werd afgeraden en door Isolatieshop niet... Niet snel even wat zeggen en wat proberen te verkopen. Navraag gedaan bij expert collega en toen snel teruggebeld en advies gegeven. Plan A wat ik had werd afgeraden en door Isolatieshop niet meegepraat met mindere scenario, maar netjes niet geadviseerd

A. Schaap

Dik voor elkaar

Kwaliteit, snelheid en website

van Steen

Zeer overzichtelijke site! Goede communicatie over bestelling en levering. Super chauffeur die echt even een stap extra zette om de bestelling op een voor ons fijne plek te zetten!

Top website.
Goede communicatie
Top chauffeur

Iets meer assortiment hout.

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling. Wij waarderen het zeer!
De Isolatieshop B.V.

Douma

Positief

- Compleet assortiment
- Goede instructie video's die het voor een leek snel duidelijk maken.
- Telefonisch contact hier werd ook duidelijk en correct uitleg gegeven.
- Telefonisch...
- Compleet assortiment
- Goede instructie video's die het voor een leek snel duidelijk maken.
- Telefonisch contact hier werd ook duidelijk en correct uitleg gegeven.
- Telefonisch geen wacht rijen.

De chauffeur had niet de moeite genomen om een half uur van te voren te bellen. Ondanks de toezegging en de extra opmerking op de pakbon om echt 30min van te voren te bellen.

Duidelijke site, geen verkeerde prijs, makkelijk besteld en snelle levering.
Duidelijke site, geen verkeerde prijs, makkelijk besteld en snelle levering.
Wel werd (zonder even aan te bellen) mijn order gewoon op de oprit voor mijn auto gezet, waardoor ik niet meer weg kon.
Ook zaten de 2 bestelde pur bussen er niet bij.

Makkelijk en snel

Order volledig aanvullen en even aanbellen bij levering?