Onderwater

Na eerste telefoontje oke

snelle voorraad

zorgen dat website up tp date is

Beste,
Bedankt voor je waardevolle feedback. Wij zijn continu bezig om onze website te verbeteren en stellen je tips en verbeterpunten dan ook zeer op prijs.
De...

Nijland

Zeer goed

Duidelijke website. Snelle levering. Goede communicatie.

Hijmans Constructions

Top

Sterke Communicatie, Goede Hoogwaardige Producten, Snelle Levering, Goed Geprijst

Geen ga vooral zo op deze goede voet door

Beste,
Kijk daar worden we blij van. Wat een fijne beoordeling. Hartelijk bedankt!
De Isolatieshop B.V.

Goede ervaring, klein misverstand met de levering maar uiteindelijk zonder problemen alles ontvangen.

Prijs, service

Tijdens de bestelling was mij verteld dat mijn gewenste levertijd niet haalbaar was, maar uiteindelijk werd er wel op dat moment geleverd terwijl ik in der veronderstelling was mijn bestelling op... Tijdens de bestelling was mij verteld dat mijn gewenste levertijd niet haalbaar was, maar uiteindelijk werd er wel op dat moment geleverd terwijl ik in der veronderstelling was mijn bestelling op een later moment te ontvangen.

Sandro Van houdt

Teleurstellend

Goede informatievoorziening door middel van het kennis centrum

Oplossend vermogen klantenservice beneden de maat. Niet klant of oplossing gericht. Een simpele belofte om terug te bellen kan zelfs niet waargemaakt worden laat staan een klantgerichte oplossing.

Beste,
Allereerst bedankt voor je beoordeling. Wij herkennen ons echter niet in het door jou geschetste verhaal. Wel betreuren wij het dat je onze service zo hebt ervaren.
Met vriendelijke...
De Isolatieshop B.V.

Hele goede ervaring. Helpen je heel veel en indien er iets niet op voorraad is komen ze zelf gelijk met alternatieve producten. Inladen van de producten op aanhanger werd bij geholpen!

Heel veel hulp ook bij het inladen

Van den Berg

Duidelijke website, goede service, chauffeur die spullen bracht, dacht mee.

Meer uitleg over de producten, isolatiewaarde en wat je er mee kan bereiken. Voor een leek is het nog wel even puzzelen.

Barendregt

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering goed bereikbare klantenservice en goede service

Service

Ik heb er geen wat niet betekent dat ze er niet zijn.

Fijn bedrijf, bij bestellen, afhalen of zonder bestelling afhalen.

Voorraad, klantvriendelijk.

geen.