Van den Akker

Alles volgens afspraak

Duijvelaar

Goede service, duidelijke informatie, goede prijs

Goede prijs, aflevering op datum

snel, netjes conform afspraak

Diederen

Ik heb via de website van de isolatieshop uitgezocht wat voor mij de beste spullen zijn om het dak van ons huis te isoleren. Vervolgens heb ik besteld en betaald. Daarop zijn de bestelde goederen... Ik heb via de website van de isolatieshop uitgezocht wat voor mij de beste spullen zijn om het dak van ons huis te isoleren. Vervolgens heb ik besteld en betaald. Daarop zijn de bestelde goederen keurig afgeleverd.

Toegankelijke website - goede verwijzingen naar benodigdheden voor verwerking van de isolatiematerialen - accurate levering op het afgesproken moment (met prima track and trace) - vriendelijke... Toegankelijke website - goede verwijzingen naar benodigdheden voor verwerking van de isolatiematerialen - accurate levering op het afgesproken moment (met prima track and trace) - vriendelijke chauffeur.

i) Uitgebreidere hulp bij het berekenen van benodigde hulpmaterialen (bijvoorbeeld in mijn geval: hoeveelheden isolatieschuim en aluminiumtape die gemiddeld nodig zijn voor verwerking van een m2... i) Uitgebreidere hulp bij het berekenen van benodigde hulpmaterialen (bijvoorbeeld in mijn geval: hoeveelheden isolatieschuim en aluminiumtape die gemiddeld nodig zijn voor verwerking van een m2 PIR-plaat); ii) Links naar filmpjes die laten zien hoe specifieke isolatiematerialen moeten worden aangebracht; iii) Meer generieke informatie over kosten van bezorging (om bijvoorbeeld een beeld te geven van wat eventuele nabestellingen kosten).

Goed material, geleverd op afspraak, goed geinformeerd

communicatie

tijdens bestellen was alle materiaal op voorraad maar achteraf was gebeld 2 keer dat het wordt andere type materiaal

Zeer goed

goede afhandeling

Schilling

Snelle levering keurig netjes

Duidelijke uitleg met filmpje

(Bewerkt)

Website bevat alle informatie om tot de juiste keuze te komen. Prijzen die ze hanteren zijn niet verkeerd. Snelle levering.

Zeer snelle levering.

Winkelmandje geeft stuks aantallen op in plaats van gegroepeerd per product. Plaats je 100x een schroef in winkelmand, dan zie je 100 artikelen. Dus dit zorgde af en toe voor wat verwarring.

Oudbier

Pir platen met gips afgewerkt besteld volgende dag op halen, stond netjes klaar men hielp uiterts vriendelijk met in laden.

vriendelijk adequaat en snel

1 plaatje minder afgenomen telefonisch men heeft geld inmiddels teruggestort maar nooit credit nota ontvangen

P. Knoester

Uitstekende site, goede documentatie/voorlichting, nuttige uitvoering filmpjes.

Compleet isolatie pakket, inclusief benodigde middelen.

Geen.