Peter

We hebben materiaal besteld bij de isolatieshop een deel zelf gehaald en een deel laten bezorgen. Het ging volgens plan en afspraken dus heel fijn.

We hebben grote isolatieplaten (PIR/OSB) laten bezorgen, kost wat maar dit hadden we zeker niet zelf kunnen ophalen. Prettige bezorger die meedenkt waar een en ander geplaatst moet worden. Advies in... We hebben grote isolatieplaten (PIR/OSB) laten bezorgen, kost wat maar dit hadden we zeker niet zelf kunnen ophalen. Prettige bezorger die meedenkt waar een en ander geplaatst moet worden. Advies in de shop is ook heel goed en als het op een klant gerichte manier gaat is dat heel plezierig.

Het zou mooi zijn als je boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten hoeft te betalen en dan kan aangeven in welk tijdvak het bezorgd zou kunnen worden. Dat zou voor de timing in het werk heel... Het zou mooi zijn als je boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten hoeft te betalen en dan kan aangeven in welk tijdvak het bezorgd zou kunnen worden. Dat zou voor de timing in het werk heel prettig zijn.

Castelijn

snel

Jonker

Levering

Van Hoek

Telefonisch goed advies gekregen en daardoor ook mijn bestelling gedaan

Goed advies en snelle levering

Eigenlijk geen verbeterpunt voor het bedrijf maar wel voor de koeriersdienst waar ze mee samenwerken. De chauffeur zou bellen 30 minuten van te voren , dat hebben ze helaas niet gedaan.

Stegeman

Vriendelijk en goed geholpen

Helpen met laden en geven goed advies

Niks

van Rijswijk

Sneller levering Goede service

Gewoon goed

Bos

bazuin

Duidelijke web site, leveering zoals gewenst, en heb je een telefonische vraag , snel bereikbaar en direct antwoord

Mensen met verstand van zkaen aan de telefoon

Geen , vooral doorgaan zo

Frank

prijs -slenheid

verzendkosten zijn hoog en pas laat zichtbaar

Professioneel bedrijf

goede webshop, vlotte betaling, snelle levering