piet

Geweldig super

snelle correcte levering

niet

Dolstra

Mijn ervaring met De Isolatieshop is erg goed. De bestelling stond niet in het systeem en de dag ervoor had ik geen mail gekregen voor de bezorgtijd. De klantenservice was direct behulpzaam en... Mijn ervaring met De Isolatieshop is erg goed. De bestelling stond niet in het systeem en de dag ervoor had ik geen mail gekregen voor de bezorgtijd. De klantenservice was direct behulpzaam en actief in het helpen bij onze vraag. We kregen dan diezelfde dag dan toch het materiaal nog geleverd, ondanks dat het niet op de planning stond.
Heel fijn.

Geen.

de Dreu

Was zeer goed

Goossens

Prima. Goede site en snelle levering.

Snelle levering. Verder nog geen ervaring met het bedrijf.

Geen.

Claes

Top geen enkel probleem

Snelle levering, klant vriendelijk

Geen!

van Schagen

makelijk bestellen en snel geleverd

Het zou makelijk zijn als er een calculatie tool zou zijn, om de juiste hoeveelheid montage lijm en benodigde purschuim te berekenen.
nu was het een beetje gokken

Beste,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Uw tip nemen wij uiteraard mee voor de toekomst!

Thom

Matig. Kapotte levering, mate service

Sta achter je product. Zadel klant niet op met kapotte producten en zelf dan je handen er vanaf halen

Beste,
Bedankt voor uw review en feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat u onze service zo heeft ervaren. Bij navraag bleek echter wel dat u ons aanbod om een credit te ontvangen of de platen om te ruilen, heeft afgewezen.
Mocht u hier in de toekomst alsnog voor open staan dan horen wij het graag.

A&PA Klussenbedrijf

Goede levering, vragen netjes afgehandeld

communicatie

sommige pir platen waren niet goed gelijmd op de OSB platen, waardoor we ze niet goed in elkaar konden schuiven.

Beste,
Bedankt voor uw feedback en reactie. Wij zijn blij dat wij telefonisch de verbeterpunten hebben kunnen bespreken. Uiteraard beloven wij voor de toekomst beterschap wat betreft de producten en diensten.

van Daal

Snelle service , goede productkeuze

Assortiment

Meer bouwfysische oplossingen voor renovatie als referentie op de site

Beste,
Hartelijk dank voor uw review en uw scherpe tip. Hier gaan wij zeker wat mee doen!

Loring

Super ervaring , betrouwbaar