sPIJKERMAN

Duidelijke website met een gedegen advies. Snel geleverd. Echt tevreden met mijn katoen isolatie.

Snelle leverantie. Duidelijke informatie op de website.

De Jong

Top bedrijf. Heel erg fijn dat het online goed geregeld is.

Goede klacht afhandeling

Ga zo door

Meerder bestellingen geplaatst waaronder isolatiemateriaal voor het plafond en muur (glaswol, folie en toebehoren), stucplaten, fermacell etc.

Veel aanbod met een sterke kennisbank met allerlei wetenswaardigheden. Whatsapp kanaal waar je advies kunt vragen (hoewel men wat traag reageert of soms niet reageert op vervolgvragen)

Met name het transport kan beter. Ik werd op mijn werk gebeld door een chauffeur die ineens voor de deur stond (géén mail ontvangen, ook niet in de spam folder). Moest daardoor onverhoopt naar huis.... Met name het transport kan beter. Ik werd op mijn werk gebeld door een chauffeur die ineens voor de deur stond (géén mail ontvangen, ook niet in de spam folder). Moest daardoor onverhoopt naar huis. Als je wél een mail ontvangt is dit vaak heel kort van tevoren. Voor particulieren met een vaste baan is het daardoor lastig in te plannen.

Duidelijke website

Persoonlijk contact

Verlaat

Zeer goed, hier gekocht omdat naast alle benodigdheden ook how-to’s beschikbaar waren. Prettige winkelervaring.

One stop shop voor je isolatieklus

Navigatie webshop kan iets beter, soms zijn bijverkoop producten lastig vindbaar. Kost wat tijd om het winkelmandje te vullen.

Doen gewoon wat ze beloven

Nette verzendkosten

Instructie video’s voor de montage

Boersen

Duidelijke afspraken voor levering en bestelling. (6 pallets)

Goede bezorging. Aangegeven om even te bellen 30 min. Voor levering. Keurig belletje gekregen. En lossen van de vrachtwagen was zo gepiept.

De communicatie met de helpdesk. Via bellen en whatsapp liep traag. Eenmaal in contact was het advies heel proffesioneel. Iets traag, inhoud van gesprek was top.

Peter

Fijne ervaring

Goede website

ElektroDario

Zeer goed

Kennis van materialen en toepassingen met goede uitleg