Snel geleverd.

Mail met track-en trace gekregen. Werd aangegeven dat de chauffeur er tussen 13 en 13.15 uur zou zijn. Ze stonden echter rond 11.15 uur al voor de deur. Ze hebben geluk gehad dat ik er al was.... Mail met track-en trace gekregen. Werd aangegeven dat de chauffeur er tussen 13 en 13.15 uur zou zijn. Ze stonden echter rond 11.15 uur al voor de deur. Ze hebben geluk gehad dat ik er al was. Zitten namelijk midden in een verhuizing en ik was uitgegaan van de door de transporteur aangegeven tijdstip.
Tevens geen sms’je of belletje vooraf gehad dat ze er met bijvoorbeeld 30 minuten zouden zijn.

Bepaalde PIR platen zijn zo dusdanig ingesneden of beschadigd dat ze niet meer in de groef passen. Dit was niet op de website aangegeven, anders had ik meer besteld.

Driessen

Prima telefonisch te woord gestaan en correcte en duidelijke informatie bij bestelling.

Duidelijke en makkelijk te hanteren website.
Snelle en correcte levering.

Kan ik op dit moment niet zo gauw verzinnen.

Van Dodeweerd

Goed geregeld snel geleverd

Aardige chauffeur

Geen verbeter punten

J.Demey

Niets negatief , overzichtelijke website , gemakkelijk bestelt

snelle levering

zal zeker de volgende bestelling hier doen

?

Berrens

Makkelijke website

Track en tracé werkte niet

Baars

Goed advies, levering volgens afspraak.

Service, advies, snelheid van leveren

1e kennismaking; zeer positief

Duidelijke website met de juiste informatie. Scherp geprijsd. Telefonisch contact vooraf ivm uitleveren dmv grote vrachtwagen in een smalle straat.

zou het niet weten

1 bestelling gedaan van isolatiemateriaal

Goede communicatie

Twee fouten in onze bestelling wat ons heel wat extra werk heeft gekost, nl: een pakket van foute formaat ontvangen waar we niets mee konden. Dit gaan ze terugbetalen.
Dan twee verschillende...
Dan twee verschillende merken ontvangen voor 1 bestelling waardoor de platen niet in elkaar pasten.

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor uw eerlijke en waardevolle feedback. Wij beloven voor de toekomst beterschap en een service die u van ons mag verwachten.
De Isolatieshop B.V.

Heb goede ervaring met het bedrijf
via internet bestellen gaat goed
het klopt wat er gezegd word

snelle en nette levering

niks