Topservice
zondag besteld, op woensdagochtend geleverd in top staat
zondag besteld, op woensdagochtend geleverd in top staat
Zie bij ervaring
Voeg bij de situatiebeschrijving voor hoe isoleren een tekening bij bv bij koud dak isolatie hoe achtereenvolgens de isolatie aangebracht moet worden. Dan is het in een oogopslag duidelijk.
Beste,
Bedankt voor uw waardvolle feedback en zeker een goed punt. Wij gaan het meenemen in de overweging, zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.
Met vriendelijke...
Komt afspraken na.
Ga zo door
Vrachtwagen chauffeur die op belden dat ze over 15 min er was vond ik heel erg fijn
Heb ik niet gewoon super
Betrouwbaar
Bij het aangeven wanneer het bestelde geleverd moet worden ontbreekt de mogelijkheid om aan te geven dat het ok is als het past binnen een route, of b.v. binnen een week.
Gewoon prima.
Snelle reactie en netjes te woord gestaan. B keus pir zijn ook netjes aangeleverd. Transport was ook meedenkende.
2 smaken schroeven gekregen een gevraagd wel snel opgelost.
Isolatieplaat is 160mm en op de site staat 170 mm schroeven voor dit is voor bevestiging op OSB plaat niet voldoen althans niet met B...
Levering tot bij de geparkeerde auto
Iets betere info over levering. Info was onduidelijk, ik moest er voor bellen.
Vriendelijke en correcte chauffeur die geen moeite te veel is om materiaal op gewenste plaats te leveren.
"voor 14 uur besteld, morgen geleverd" klopt niet. Materiaal besteld op zondagavond, pas woensdag geleverd. Heb er alle begrip voor dat leveren niet direct lukt, maar 3 dagen ipv 1?