Superfijn bedrijf snelle levering, mooie prijzen en fijne en vriendelijke bezorgers
Prijs, bezorging, snelle levering, goede produkten en duidelijke uitleg en beschrijvingen
Kan er geen 1 vinden op dit moment
Kan er geen 1 vinden op dit moment
Service
Snelle en goede levering
Duidelijk vooraf aangeven dat er niet op de gewenste plek geleverd wordt. Nu werd ondanks de regenachtige dag geleverd bij de voordeur terwijl ik zelf alles naar achteren moest dragen. En dan met...
Snelheid van reageren bij vragen over de mail, en aan telefoon mensen die je ook verder willen helpen.. echt niet overal het geval .
Op site niet duidelijk dat de pir osb/ underlayment onderling met pur verbonden dient te worden .. kwam er pas achter na de hand van telefonisch contact en voor mijn vloer was het al te laat ..
Beste,
Bedankt voor uw review en de opmerking over de flex-pur. Zoals al telefonisch met u besproken, sturen wij u wat nieuwe bussen met purschuim op om het probleem te verhelpen.
Met...
Goede kwaliteit
Datum en uur levering
Flexibility levering: Chauffeur plaatste lading na overleg op plat dak
Hout is duur,maar isoveral
Bestelling via internet snel en eenvoudig. Ophalen ook snel en netjes geregeld .
Niet nodig.
Goeie producten
Geen punt die mij direct opkomt
Snelheid
Nnb