Kielstra

Superfijn bedrijf snelle levering, mooie prijzen en fijne en vriendelijke bezorgers

Prijs, bezorging, snelle levering, goede produkten en duidelijke uitleg en beschrijvingen

Kan er geen 1 vinden op dit moment

Van Oorschot

Perfect en goede, snelle service

Service

Kamphuis

Prima. Makkelijk bestelling en fijn dat er op korte termijn geleverd kon worden

Snelle en goede levering

Duidelijk vooraf aangeven dat er niet op de gewenste plek geleverd wordt. Nu werd ondanks de regenachtige dag geleverd bij de voordeur terwijl ik zelf alles naar achteren moest dragen. En dan met... Duidelijk vooraf aangeven dat er niet op de gewenste plek geleverd wordt. Nu werd ondanks de regenachtige dag geleverd bij de voordeur terwijl ik zelf alles naar achteren moest dragen. En dan met een klein kind in huis

Hesselberth

Gewoon goed , compleet aanbod en met vragen personeel aan de telefoon dat je ook echt verder wilt helpen.

Snelheid van reageren bij vragen over de mail, en aan telefoon mensen die je ook verder willen helpen.. echt niet overal het geval .

Op site niet duidelijk dat de pir osb/ underlayment onderling met pur verbonden dient te worden .. kwam er pas achter na de hand van telefonisch contact en voor mijn vloer was het al te laat .. Op site niet duidelijk dat de pir osb/ underlayment onderling met pur verbonden dient te worden .. kwam er pas achter na de hand van telefonisch contact en voor mijn vloer was het al te laat ..

De flex pur zakt in als slagroom uit spuit bus en toen bij de wand er een ril pur op ging van rond 15-18 mm tussen de delen kwam er op de plekken waar in achter langs kan kijken ( deur en kozijn ) geen pur tussen vandaan en is voeg niet compleet vol.. gewone pur zet nog na in volume dit lijkt te slinken na opzetten..

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor uw review en de opmerking over de flex-pur. Zoals al telefonisch met u besproken, sturen wij u wat nieuwe bussen met purschuim op om het probleem te verhelpen.
Met...
Beste,
De Isolatieshop B.V.

Krols

Goede kwaliteit

Datum en uur levering

Steven

Snelke levering, alle hout onbeschadigd

Flexibility levering: Chauffeur plaatste lading na overleg op plat dak

Hout is duur,maar isoveral

Bestelling via internet snel en eenvoudig. Ophalen ook snel en netjes geregeld .

Niet nodig.

Meulenyzer

Zeer aangenaam.

Goeie producten

Geen punt die mij direct opkomt

Tech

Eerste ervaring: ok

Snelheid

Nnb

Van Aarst

Overzichtelijke site en goede communicatie. Bestelling werd netjes op tijd geleverd en werd door chauffeur ook netjes van te voren gebeld dat hij onderweg was.

Communicatie