Particulier

Goede info

Telefoniste verdient een pluim voor haar kennis en vriendelijke wijze van uitleg. Isa heet ze

De site is in eerste instantie wat onoverzichtelijk. Boodschappenlijst werkte niet.

Beste,
Wat leuk om te horen dat u zo lovend bent over onze collega en wat fijn dat u zo prettig bent geholpen. Wij vinden u overige feedback heel waardevol en nemen dit dan ook zeker mee om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Voor nu veel plezier met klussen.

Warmenhoven

Super alles in perfecte staat en netjes afgeleverd volgens afspraak echt een aanrader john Warmenhoven

Nakomen en leveren wat ze beloven

Niks is perfect zo

Beste,
Wat worden wij hier blij van! Heel fijn dat alles zo naar wens is. Wij wensen u veel plezier met klussen en zien u in de toekomst uiteraard graag terug.
De...

Scholte

Isolatie materiaal besteld dat overal uitverkocht was. Volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

Snelle levering. Genoeg voorraad van schaarse artikelen

Prima optijd geleverd

Bellen vooraf hoe laat bestelling geleverd wordt

Da zo door

Chris

Aankondiging en tijdstip van levering

Vandecan

Voordelig isolatiemateriaal

Beste in prijs

Prima assortiment in isolatiematerialen.

Snelle levering volgens afspraak.

o.c.d. (onderhouds combinatie dordrecht)

Positief

ik had een foutje in de bestelling gedaan, namelijk geen bezorgkosten afgerekend, toch aales netjes op transport gezet door de isolatieshop, en de bezorgkosten pas achteraf afgerekend, top gedaan,... ik had een foutje in de bestelling gedaan, namelijk geen bezorgkosten afgerekend, toch aales netjes op transport gezet door de isolatieshop, en de bezorgkosten pas achteraf afgerekend, top gedaan, ik kon door met mijn werk

Beste,
Wat fijn om te horen dat de fout verholpen is en u zonder problemen door heeft kunnen gaan met uw werkzaamheden. Wij stellen uw positieve review zeer op prijs en zijn u in de toekomst graag weer van dienst.

de vette

Top

levering

niet

Slembrouck

Goede ervaring.

Snelle,vriendelijke levering

Kan niet aanbrengen, voor mij was het dik i orde.