Fisscher

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Alwin Hoontje

Positief. Snelle levering, duidelijke website en YouTube filmpjes.

Duidelijke instructies via YouTube die ook nog eens gemakkelijk te vinden zijn .

Misschien moeten uitleg en tabel met welke RD waarden je nodig hebt om bijvoorbeeld een kamer in een bestaand huis te isoleren toevoegen.

De bezorger belde niet van te voren. Daardoor...

De bezorger belde niet van te voren. Daardoor konden we hem niet informeren waar hij het beste de pallets kon lossen. Pas toen hij aanbelde en vertelde hoeveel moeite hij had gedaan om de lading te lossen , konden we hem wijzen op de veel gemakkelijker te bereiken losplaats achter de woning. Die overigens ook op de bon stond... Maar goed, dag ligt niet aan de isolatieshop zelf.

Wezepoel Wezepoel

niets op aan te merken

Slecht.

Leer communiceren.
Leer communiceren.
Als iemand belt om te vragen of het product tot aan de voordeur (1 trap omhoog) wordt geleverd omdat zij zwanger is, wordt hier volmondig ‘ja’ op gezegd. Vervolgens gebeurt dit niet en heeft het spul de halve dag op straat gestaan. Bedankt!

Reactie De Isolatieshop:

Beste,
Bedankt voor uw feedback op onze service. Het spijt ons van de miscommunicatie en wij excuseren ons voor eventueel ongemak dat hierdoor veroorzaakt is.
De Isolatieshop biedt geen...
Beste,
De Isolatieshop biedt geen service aan om pakketten naar boven te tillen. Wij nemen uw feedback mee om dit in de toekomst nog duidelijker te communiceren.
Wij wensen u alsnog veel succes met uw isolatieklus en zijn u in de toekomst graag weer van dienst.
De Isolatieshop B.V.

Eenvoudig bestellen en goed geadviseerd

Goed geprijsd

Soepele afhandeling

Boomert

Grote assortiment en snelle levering

Bij achteraf niet op voorraad zijnde producten netjes een belletje krijgen en een ander (duurder) product ter vervanging ontvangen. Hierdoor was alles op tijd binnen.

Fidel

Heel erg goed. Ik had teveel besteld, maar na 1 telefoontje werd het voor me gecorrigeerd

Snelle service

Geen. Alles was top