Brink

EPS besteld via website

BerghVeld14

Laat op de dag besteld, toch sneller geleverd dan verwacht. De bestelde materialen zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn sterk concurrerend.

Snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijzen, goede site

Goede chauffeurs, maar de vulploeg moet efficiënter laden, (bijv, sorteren op postcode of iig twee dezelde pallets naast elkaar zetten ipv voor- en achterin de trailer. Zou de chauffeur en de klant... Goede chauffeurs, maar de vulploeg moet efficiënter laden, (bijv, sorteren op postcode of iig twee dezelde pallets naast elkaar zetten ipv voor- en achterin de trailer. Zou de chauffeur en de klant op locatie veel tijd besparen.

Emiel van de Beek

Top bedrijf. Supersnelle levering. Goede kwaliteit en concurrerende prijzen.

Snelle levering. Voordelig. Zeer goede kwaliteit.

Goed en netjes

Je krijgt wat je besteld;) communicatie is goed.

Geen idee

Derek

Paar keer besteld en heel duidelijk, snel en goed advies

snelheid, duidelijkheid, klantvriendelijk

not

pronk

Goed !

kom op zeg

de tip van de week

Van Gelderen

Goede ervaring. Goede prijs voor een mooie producten.

Keuze in levertijd, goede uitleg over de producten, netjes verpakte levering

Kan ik zo niet bedenken

M

Snelle afhandeling en levering!

Snelle afhandeling en levering!

Tibackx

Snelle en tijdige levering. Levering gebeurt wel door een derde-partij die geen uitleg bij de levering geeft. Wij waren ons bewust van de levervoorwaarden maar de gipsplaten werden geleverd in een... Snelle en tijdige levering. Levering gebeurt wel door een derde-partij die geen uitleg bij de levering geeft. Wij waren ons bewust van de levervoorwaarden maar de gipsplaten werden geleverd in een regenbui. Ondanks het afdekken van de platen door onszelf is het regenwater op de bovenkant toch op de platen gelopen doordat de bovenste inpak plastiek te kort is.

Snelle en tijdige levering.

De bovenste plastiek is geen kost maar kan wel een hoop miserie besparen bij levering in regenweer. Een extra meter plastiek zou veel miserie besparen. Dus laat als klant ofwel nooit leveren bij... De bovenste plastiek is geen kost maar kan wel een hoop miserie besparen bij levering in regenweer. Een extra meter plastiek zou veel miserie besparen. Dus laat als klant ofwel nooit leveren bij regenweer of zorg dat ze direct kunnen binnen leveren en verwijder dan ook onmiddellijk het regenwater dat erop gevallen is. Men zou verwachten dat de bovenste plastiek de regen wegleidt maar dit is blijkbaar niet de bedoeling zo meldt men ons bij de Isolatieshop.