van de Lagemaat

Uitstekend

Goed advies en snelle levering

??

Zeer goed!

Jan van der Kooi

Eerste keer besteld bij deze shop en wat een goede service. Geweldig en zal hier zeker weer gaan bestellen.

Communicatie via de mail. Snelle afhandeling. Snelle levering. Gebeld worden door een vriendelijke chauffeur.

André

Het bestellen en leveren gaat goed. Als vervolgens iets niet goed loopt, berg je dan maar.

De persoonlijke, telefonische ondersteuning.

Maak retouren iets makkelijker zonder herroepingsformulier en foto's.

Ik ben algeheel positief over het bedrijf.

Ik heb alvorens mijn aankoop te doen goede adviezen onvangen, en uitleg over waarom een bepaalde keuze materiaal beter geschikt is voor mijn situatie.

De leverdag was onduidelijk. Ik had precies om 14:00 besteld en kreeg te zien bij het afrekenen dat het de dag erna bezorgd zou worden. Ik kreeg die volgende dag een mail dat het pas de... De leverdag was onduidelijk. Ik had precies om 14:00 besteld en kreeg te zien bij het afrekenen dat het de dag erna bezorgd zou worden. Ik kreeg die volgende dag een mail dat het pas de daaropvolgende dag zou bezorgd worden.

van Hooff

Vriendelijke dame bij de afhaal

Snelle afwikkeling

Geen extra korting na meerdere kleine bestellingen

Snelle levering, overzichtelijke website.

zie hierboven

2 producten beschadigd: gipsplaat (bedrag hiervan is na melding ervan teruggestort, maar geen vervanging geregeld).
pak isolatieplaten: 1 plaat beschadigd. Pak was dusdanig nat (waarschijnlijk...
pak isolatieplaten: 1 plaat beschadigd. Pak was dusdanig nat (waarschijnlijk buiten opgeslagen geweest) vooraf moesten worden weggezet om te drogen.

van Krieken

Uitstekend

Duidelijke factuur, - website/webshop, en uitgifte isolatiematerialen

Klantenservice: moeilijk te bereiken

Frank

prima website, goed bestelproces

graag op de website en in het bestelproces expliciet vermelden dat de platen van 2.60 m lang worden geleverd op een houten pallet die veel langer is. Ik haalde mijn bestelling zelf op en was verrast... graag op de website en in het bestelproces expliciet vermelden dat de platen van 2.60 m lang worden geleverd op een houten pallet die veel langer is. Ik haalde mijn bestelling zelf op en was verrast door de extra lange houten pallet; ik kon de bestelling moeilijk in mijn auto proppen.

Schuurman

Toppie