Johan Nap

Perfect geregelde afhandeling van onze bestelling.

Voorraad. Afhaalservice tot op de aanhanger en de Klantvriendelijkheid

Geen. is helemaal prima zo

Alleen online ervaring die is positief

Levering

De Gendt

Correcte informatie gekregen voor het bestellen. Transportfirma was zeer vriendelijk en heeft meegeholpen bij stockeren van het geleverde product.

Snelle levering, correct verloop van order.

Geen, doe zo verder!

Technobouw H Willemsen

Webshop werkt niet goed met afspraken korting met bedrijven
Webshop werkt niet goed met afspraken korting met bedrijven
Vorige keer best de spullen gekocht waar korting op zit hierover gebeld zou terug gebeld worden door accountmanager maar nog niks gehoord ook geen krediet factuur gehad kan ook geen bestelling doen op tel hij pakt het mail adres niet .

Snelle service met bestellen ..

Koppelingen beter met bedrijven

Tump

Wij hebben twee maal materiaal besteld voor het isoleren van onze betonvloer. De eerste maal pirplaten , lijm, flexibele pur en schoonmaakspullen voor het purpistool. De hoeveelheid lijm was te... Wij hebben twee maal materiaal besteld voor het isoleren van onze betonvloer. De eerste maal pirplaten , lijm, flexibele pur en schoonmaakspullen voor het purpistool. De hoeveelheid lijm was te weinig, dus heb ik het dubbele bijbesteld. In het telefoongesprek met uw medewerker gaf hij aan dat ik zelf de hoeveelheid lijm had bepaald.

Snelle afhandeling.

Helderheid of de isolatieshop of ikzelf de hoeveelheid hulpmaterialen heb bepaald.

Gielis

Mijn bestelling was maar voor de helft op voorraad. Na telefonidch contact zou er de helft geleverd worden. Dit loopt dan nog eens verkeerd waardoor het pallet pas de week erna geleverd wordt.

Website is zeer duidelijk

De juiste stock online aangeven. Zodat de klant weet wat hij kan bestellen. En als hij meer wil bestellen zouden er toeters en bellen mogen afgaan zodat hij weet dat het niet gelijk kan geleverd... De juiste stock online aangeven. Zodat de klant weet wat hij kan bestellen. En als hij meer wil bestellen zouden er toeters en bellen mogen afgaan zodat hij weet dat het niet gelijk kan geleverd worden. Tenslotte rekent hij op een vlotte levering zoals op de website wordt aangegeven.

Richard

Ik heb goeie ervaringen met de isolatieshop, hout en isolatieplaten zijn van goede kwaliteit

Dr snelheid en de netheid van afleveren

laenen Raf

Had wat problemen bij het online bestellen, het wilde maar niet lukken, heb hier verschillende malen voor getelefoneerd met het bedrijf waar de telefoniste vriendelijk en geduldig bleef tot... Had wat problemen bij het online bestellen, het wilde maar niet lukken, heb hier verschillende malen voor getelefoneerd met het bedrijf waar de telefoniste vriendelijk en geduldig bleef tot uiteindelijk mijn bestelling via de site gelukt was.

super personeel op de afdeling verkoop, als je eenmaal contact gehad hebt met een persoon van de afdeling weet de rest dit ook en wordt je bij het volgend telefoontje weer met deze persoon in... super personeel op de afdeling verkoop, als je eenmaal contact gehad hebt met een persoon van de afdeling weet de rest dit ook en wordt je bij het volgend telefoontje weer met deze persoon in contact gebracht.
geen wachttijden aan de telefoon zoals bij andere bedrijven waar ik contact mee he gehad.
Snelle service: vandaag rond 16u besteld de volgende dag kort na de middag afgehaald en dit paar dagen voor kerstmis

tip: directie soigneer het personeel dat je nu hebt, beter ga je niet vinden. Als je ze zo gemotiveerd kan houden de komende jaren is het TOP.

Correctheid

van Eeks

levering op aangegeven dag

gevraagd om korting (telefonisch) gevonden kortingscode werkte niet, gezien bedrag euro 1600 was korting of gratis levering op zijn plaats geweest