geerlinks

Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen via de website. handig dat je in de bestelling de afleverdatum kunt vastleggen en dat je zelfs een tijdje vooruit kan plannen. ik had een mooie partij b... Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen via de website. handig dat je in de bestelling de afleverdatum kunt vastleggen en dat je zelfs een tijdje vooruit kan plannen. ik had een mooie partij b keus pir platen gekocht en kon het even niet kwijt ivm ruimte gebrek. is geen probleem bij de isolatieshop, je kunt je bestelling daar een tijdje laten staan( wel gelijk betalen) maar daar hebben ze groot gelijk in. ik ben al meerdere keren goed geslaagt voor meerdere verbouwingen aan ons huis. en de verzendkosten zijn bijna voor nop... €50. voor heel nederland.

1: veel b keus wat supergoed materiaal is. 2: makkelijk te bestellen. 3: planning kun je zelf bepalen. 4: verzendkosten.

Zeer goed

Vriendelijk contact, goed meegedacht.

Ik vind de bezorgkosten aan de hoge kant, maar ben verder uiterst tevreden met dit bedrijf!

Snel! Overzichtelijk.

Bezorgkosten lager.

maes j

Super service

snelheid en correctheid

niks

du Chatenier

Goede producten voor een prima prijs.

Zelfs na iets te laat bestellen kon alles nog super snel geleverd worden. Helemaal top.

Gips en ander plaatmateriaal is best aan de prijs. Als ik alleen dergelijke materialen nodig heb, wijk ik toch uit naar een ander.

De levering was niet helemaal in orde. Dit leverde geen verdere problemen op.

Goede en fijne reactie op mijn mededeling dat de levering niet helemaal in orde was.

Enige minpuntje was een mail nadat ik besteld en betaald had met de mededeling dat ik nog moest betalen. Dit zorgde voor onduidelijkheid.

goede service: zowel bij telefonisch advies en bij het inladen.

tips hoe je plat houten/bitumen dak van binnenuit kan isoleren met pir-platen

Islandwoods Roelof en Pieter de Jong

Zoals altijd TOP

Afspraken

Perfect

Pau

Duidelijke informatie op de website. Simpel om te bestellen. Top producten. Dag voor levering bleek een product niet op voorraad. Ze boden een (beter) alternatief en namen het verschil in prijs voor... Duidelijke informatie op de website. Simpel om te bestellen. Top producten. Dag voor levering bleek een product niet op voorraad. Ze boden een (beter) alternatief en namen het verschil in prijs voor hun rekening. Erg netjes.

Top producten, gunstige prijs, oplossend denken

Bij niet voorradig, sneller contact opnemen